20 Şubat 2018 Salı

Kore Dizi - Black

Herkese merhabalar efenim ...

Kadrosuyla,Netflix dizisi oluşuyla,konusuyla başlarda çok şey beklediğim bir dizi olsa da 5.bölümden falan sonra iyice saçmalamaya başlayan bir dizi.Aslında konusu çokta orijinal değil maalesef ama Song Seung Hun Oppa'yı bayadır özledim sırf onun hatrına sonuna kadar izleyip bitirdim diziyi adam.Adam yaşlandıkça yakışıklı oluyor Allah'ım ! Ayrıca tüm dizi boyunca erkekte en sevdiğim tarz olan "Tamamen Siyah" konseptini uygulayıp ağzımın sularını akıttı bir kez daha !
Konusu:
Dizi, bir ölüm meleği (Song Seung-Hun) ile insan bir kadının (Go Ara) gizemli ve romantik hikâyesi anlatmaktadır.

Karakterleri:
Song Seung-Hun dizide bir ölüm meleği olan Black (Siyah) karakterini canlandırmaktadır. O, dedektif olan bir insanın vücudunu ödünç alarak Ha-Ram (Go Ara) adındaki bir insan kadına âşık olur. Ancak, cennetin kuralları çiğnediği için dünya hakkındaki anıları silinir. – "Ölümü koruyan bir adam"


Go Ara dizide ölümün gölgesini görebilen Ha-Ram karakterini canlandırmaktadır. O ve Black insanların hayatlarını kurtarmaya çalışır. – "Ölümü öngören bir kadın"




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...