5 Şubat 2018 Pazartesi

Gerilim Film - Dream House

Herkese merhabalar efenim ...

Malum Netflix aldık eh içindeki bütün filmleri sömürmeden rahat edemeyiz.İzmir'deyken daha çok annemle evde takıldığımız için zamanımızın büyük çoğunluğu ya dizi ya da film izlemekle geçti.Eski bir yapım annem izlemişti ama ben izlememiştim zaten annemde o kadar hafıza da yok maalese filmde sinsilik yapıp sürekli bana spoiler vermeye çalıştı ama hepsi boşa çıktı çünkü hep yanlış hatırlamış :D Aslında tahmin edilebilir bir sonu olan Gerilim-Gizem filmiydi.Başroller oldukça iyi :)

Senaryosu David Loucka tarafından yazılacak olan filmde Connecticut adlı küçük bir şehre taşınan ve kendileri için ideal bir ikametgah bulduğunu düşünen bir ailenin hikayesi anlatılacak. Zamanla ailenin babası başta olmak üzere tüm aile yeni evlerinde yeni komşularının toplu katliam yaptığını keşfedecek. Craig ailesi ile birlikte bir önceki ikametçileri öldürülen evini bulmaya çalışacak. Filmde Weisz onun eşini, Watts ise yeni komşusunu canlandıracak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : A Good Day to Be a Dog

 Herkese merhabalar efenim, Fantastik Kore dizilerine devam ediyoruz.En son bu diziyi izledim ve acayip hoşuma gitti.Kızın bir erkekle öpüşü...