4 Eylül 2018 Salı

Animasyon Filmi : Coco

Herkese merhabalar efenim ...

Yılın en iyi animasyonu seçilen ve Oscar olan Coco var bugün postumuzda ! Disney yine yapmış yapacağını.Tema "ölüler diyarı" olunca istinasız Tim Burton yapımlarını getirdi aklıma.Ayrıca Meksikalı bir ailenin hikayesini izliyoruz bu yönden de çok farklı olmuş diyebiliriz.Ölüm algısı,hayaletler ve iskeletler falan olduğu için 12 yaşından küçük çocuklar için korkutucu olabilir.Neden 12 yaş diyecek olursanız,çocukların soyut şeyleri anlamlandırabilme başlama yaşıdır 12.Ölüm vb şeyleri algılamaya başlarlar.Bana sorarsanız daha çok bir yetişkin animasyonu diyebilirim.Hatta beni son sahnelerinde ağlatmayı başardı :)

Miguel 12 yaşında küçük bir çocuktur ve bu hikayede, ölüler diyarına gidiş macerasını izliyoruz. Efsanevi gitarist Ernesto, küçük Miguel’in en büyük kahramanıdır fakat müzisyen hayatını kaybetmiştir. Hayatında en çok tanışmak istediği insanla tanışma imkanı olmayan Miguel, günün birinde ünlü sanatçının gitarını bulur ve bu gitar onun ölüler diyarına geçmesine neden olur.

YAPIM:ABD
IMDB PUANI:8.4
FİLM SÜRESİ: 1 saat 45 dakika
YÖNETMEN:Lee Unkrich, Adrian Molina

coco ile ilgili görsel sonucu

1 yorum:

  1. geçen hafta sonu seyrettim çok tatlı çok eğlenceli ve duygusal bir filmdi..

    YanıtlaSil

Komedi Filmi : The Blackening

 Herkese merhabalar efenim, Benim gibi ofansif Amerika mizahını biliyor ve seviyorsanız beğeneceğiniz bir film.Çok fazla Amerika mizah kültü...