3 Eylül 2018 Pazartesi

Biyografi Filmi : The Greatest Showman

Herkese merhabalar efenim ...

Müzikal normalde pek sevmediğim bir türdür,izlerken genelde canım sıkılır.Ama şu sıralar kafa dağıtmak için müzikli bir şeyler izlemek yeni hobim oldu diyebilirim.Baş rolde Hugh Jackman var bunun için biraz şaşkınım aslında çünkü onun bu tür yetenekleri olduğunu bilmiyordum genelde onu gözler Wolverine olarak görmeye alışkın.Zendaya ve Zac Efron zaten bu tür filmlere inanılmaz yakışıyor.Ayrıca gerçek bir hayat hikayesini izliyoruz bu filmde.

P.T. Barnum henüz 12 yaşındayken atıştırmalık ve kiraz rumu satıp ticarete erkenden atılmıştır. Dünya’da kimsenin ulaşamadığı bir hayali vardır ve bu hayali 1841 yılından itibaren kurmaya başlar. Hayalini kurduğu şeyse dünya üzerinde gelmiş geçmiş en iyi gösteriyi sunmaktır. Bu konuda eşininde desteğini alarak Dünya tarihinde ilk sirki kurmak için çalışmalara başlar ve farklı yerlerden bulduğu azimli, yetenekli ve girişimci gençleri bir araya getirir. İlk defa kurulan bir sirk İngiltere kraliçesi Victoria dahil pek çok insanın izlemeye gelmesiyle kalmayacak Avrupa turneleri ile dünyanın şov anlayışını tümden değiştirecektir.

YAPIM:ABD
IMDB
PUANI:7.7
FİLM SÜRESİ: 1 saat 45 dakika
YÖNETMEN:Michael Gracey
OYUNCULAR:Hugh Jackman, Michelle Williams, Rebecca Ferguson, Zac Efron, Zendaya


the greatest showman ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Komedi Filmi : The Blackening

 Herkese merhabalar efenim, Benim gibi ofansif Amerika mizahını biliyor ve seviyorsanız beğeneceğiniz bir film.Çok fazla Amerika mizah kültü...