16 Ocak 2019 Çarşamba

Gerilim Filmi : Calibre

Herkese merhabalar efenim ...

Netflix filmlerine kaldığımız yerden devam ediyoruz.2 sığır sevdiği kadınları geri de bırakıp sanki 2 bekar erkekmiş gibi avlanmaya gidiyorlar bir hafta sonu tabi bu ikilinin başlarını gelmeyen kalmıyor.film boyunca ohh hakettiler başlarına ne geldiyse deyip durdum çünkü hem bu erkeklerin sevdikleri olmalarına rağmen sanki 2 bekar erkekmiş gibi başka yerlere gitmelerine orada yiyip,içip kızlarla eğlenmelerine gıcık oluyorum hem de av meraklarına.Bunu gerçekten hobi olarak yapan insanlar var ya ! Gerilim bakımında dozu yüksek ve iyi verilmişti film boyunca.Finali biraz beni tatminsiz bıraktı açıkçası daha ilginç bitebilirdi :)

Edinburghlü agresif bir iş adamı olan Marcus, yatılı okuldan eski arkadaşı Vaughn'u, İskoç Dağlık Bölgesi'nin uzak bir köyüne bir av gezisi için davet eder. Vaughn daha önce hiç ava çıkmamıştır. Geceyi, köyün sakinlerinden Logan ve iki genç kadınla tanıştıkları yerel bir barda geçirirler. Bütün gece kızlarla dans edip içtikten sonra ertesi gün ava çıkan iki arkadaş hala çok yorgundur. Üstelik Vaughn, Marcus'un uyuşturucu kullandığını da fark etmiştir. Dikkatlerinin çok dağınık olduğu bir zamanda çıktıkları av, yanlışlıkla bir cinayet işlemeleriyle sonuçlanır. Bu cinayeti örtbas edebilmek için hızla bir plan yaparlar. Ancak bölgede tanıştıkları yeni insanlar, iki arkadaşın masumiyetine pek de inanmamaktadır.

1 yorum:

  1. Biraz taraflı bir şekilde bakmışsınız sanırım filme :) İngiliz filmlerinde midir bu konu çok işlenmeye başladı. Tanıtım için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...