17 Ocak 2019 Perşembe

Kore Dizisi : The Third Charm

Herkese merhabalar efenim...

Bir dizi nasıl çok güzel başlanılıp nasıl finale doğru mahvedilir ve Seo Kang-Joon Oppa ya nasıl kıyılır adlı bir proje ile karşınızdayım.16 bölümlük olan diziye ben 2 ayın sonunda en fazla 14 bölüm kadar dayanabildim ve son 2 bölümü izleyemedim çok nadir bir şekilde olsa da yarım bıraktım çünkü artık arşivde paslanmaya başlamıştı bu post.Bir lise aşkının 3 defa hayatları boyunca nasıl ayrılıp daha sonra nasıl barıştıklarını anlatan bir serüven ilk ikisi idare ederdi ama ben üçüncüsüne dayanamadım :/

Konusu:
Dizi, 20’li yaşlarında tanışan ve birbirlerin tam zıttı kişiliklere sahip bir çiftin 12 yıl süren ilişkisini konu almaktadır.

Karakterleri:
Seo Kang-Joon dizide 20 yaşındaki bir üniversite öğrencisi olan On Joon-Young karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, mükemmel bir şekilde planladığı rutinlerinden asla sapmayan titiz birisidir. Modayı umursamadığı için her zaman gözlük takan ve kot pantolon, beyaz çorap, lekesiz spor ayakkabı giyen bir öğrencidir. Katıldığı ilk kör randevusunda tanıştığı Young-Jae (Esom) ile çıkmaya başlar.

Esom dizide 20 yaşındaki bir kuaför asistanı olan Lee Young-Jae karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri duygusal, spontane ve dürüst birisidir. Annesiz ve babasız büyüdüğü için abisi ile birlikte zor bir çocukluk dönemi geçirmiştir. Her daim birbirlerine göz kulak olup, birbirlerine güvendikleri abisi ile birlikte yaşamaktadır. Hayali, bir gün zengin olmaktır. Bu yüzden, üniversiteye gitmek yerine bir kuaförde asistan olarak çalışmaya karar verir. Bir gün, arkadaşı aracılığı ile katıldığı bir kör randevuda kendisinin tam zıt karakteri olan Joon-Young (Seo Kang-Joon) ile tanışır.

Yang Dong-Geun dizide Lee Young-Jae’nin (Esom) abisi olan Lee Soo-Jae karakterini canlandırmaktadır.

Lee Yoon-Ji dizide Lee Young-Jae’nin (Esom) en yakın arkadaşı olan Baek Joo-Ran karakterini canlandırmaktadır.

The Third Charm-P2.jpg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...