24 Mart 2019 Pazar

Biyografik Film : Brain On Fire

Herkese merhabalar efenim ...

Chloë Grace Moretz çok beğendiğim yeni nesil oyunculardan en son çok küçük bir rolde de olsa Suspiria filminde izlemiştim.Annem Netflix te bir film boyunca bende yanına uzanıp film keyfine ortak oldum.Yaşanmış bir hikaye olunca benimde ilgimi çekti.Filmden önce kitap olmuş bir hikaye yaşayan kişi aynı zamanda gazeteci olduğu için başından geçenleri bir kitap haline getirmiş.Çok fazla spoiler vermemek için hastalığının ne olduğunu bu süreci filmde nasıl işlediklerini ve yansıttıklarından çok bahsetmeyeceğim ama eğer izleyecek olursanız mendillerinizi hazırlayın :)

Yönetmen:  Gerard Barrett
Ülke:  İrlanda, Kanada
IMDB:  6,6
Vizyon Tarihi:  2 Şubat 2017
Süre:  88 Dakika

Susannah Cahalan New York Post'ta çalışan bir gazetecidir. Fakat ciddi sıhhat meseleleri yaşamaya başlamıştır. Sesler duyuyor ve krizler geçiriyordur. Doktor doktor gezen genç kadın bir sürü yanlış teşhis ve rehabilitasyonun hemen peşinden hayatını yoluna koyabilecek bir doktor bulur. Fakat günün birinde geçtiğimiz bir ayı unutmuş durumda hastanede uyanır ve belleğindeki boşlukları doldurmak için zorlu bir mücadeleye girer.

Zihinde Yangın - Brain on Fire 720p izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...