25 Nisan 2019 Perşembe

Dram Filmi : The Secret Scripture

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün film postunda Romantik,Savaş,Dram kategorilerinde olan bir film ile karşınızdayım.Ben filmi oldukça beğendim hatta en sonunda pıtır pıtır gözyaşı bile döktüm :) Tavsiyemdir :) Bu arada Theo James der susarım :)

Yönetmen:  Jim Sheridan
Ülke:  İrlanda
IMDB:  6,7
Süre:  108 Dakika

Roseanne McNulty (Redgrave) 50 senedir yaşadığı ve yakın zamanda yıkılacak olan Roscommon, İrlanda'daki akıl hastanesinde çıkmak mecburiyetindir. Hastanenin psikiyatri Dr. William Grene (Bana) McNulty'i incelemek için çağrılır. Roseanne'in gizemli ritüelleri, tikleri ve İncil'e olan bağlılığından etkilenir. Senelerdir Roseanne'in elinde bulunan bu İncil, içerisinde çizimler ve günlük tadında mesajlar barındırır. Grene, Roseanne'in geçmişine indiğinde onu genç ve çekici bir kadın (Mara) olarak görürüz. Genç Roseanne'in halasının kafesinde çalışmak için Sligo'ya taşındığını ve orada bir savaş pilotuna (Reynor) aşık olduğunu öğreniriz. Fakat kasabanın rahibi de (Theo James) Roseanne'e aşık olur.

The Secret Scripture 720p izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Welcome to Samdal-ri

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bahar tadında bir Kore dizimiz var.Eğer küçük kasabalarda geçen kalp ısıtan aşk Kore dizilerini seviyorsan...