30 Nisan 2019 Salı

İngiliz Dizisi : Fleabag

Herkese merhabalar efenim ...

Şu sıralar baş rolünde kadınların olduğu mini dizilere kafayı taktım bir gecede bütün diziyi sabaha kadar izleyip bitiriyorum çünkü 1 defada izleyip bitirmezsem sonrasında hevesim kaçıyor ve izleyemiyorum.

1.Sezon

Phoebe Waller-Bridge'nin baş rolünde olduğu kendi yazdığı ve yönettiği Londra da hayatını kurmaya çalışan bir kadını görüyoruz.Kadının aile sorunları,ilişki problemlerini açık bir şekilde bize yansıtıyor.Arası da seyirciyle konuşması ve bazı kadınsal durumları oldukça garip ama eğlenceli bir şekilde yansıtmaları benim çok ama çok hoşuma gitti.Ben Aldridge ile bu sezon gönlümüze hoş etmeye çalışıyoruz.Ama ana tema elbette o değil daha çok kadının ruhsal yapısı üzerinde duruluyor bu arada +18 sahnelerin yer aldığını belirtmem gerekiyor.

fleabag season 1 ile ilgili görsel sonucu

2.Sezon

Eğer dizinin ilk sezonunu beğenmediyseniz bile sırf 2.sezonu iyi anlamak için bence 1.sezonu atlaya atlaya da olsa izlemeniz gerekiyor çünkü 2.sezon harika ! Kore dizilerinden başka çook uzun zamandır hiç bir yabancı dizi bana aşkı bu şekilde geçirememişti.2.sezonda Andrew Scott geliyor demem yeterli olur bence :) (Bu adamı görünce gözlerinden kalpler fışkıran bir ben değilim değil mi? En sevdiğim kötü karakterler arasından kendisi bu dizi de bir rahibi oynaması ayrı bi ironik oldu).Dizi 3.sezon için onay aldı mı bilemiyorum çünkü kadın şu anda Killing Eve diye bir diziyi yazıyor sanırım bu işi böyle bıraktı o işe yöneldi diye düşünüyorum.

fleabag season 2 ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : A Good Day to Be a Dog

 Herkese merhabalar efenim, Fantastik Kore dizilerine devam ediyoruz.En son bu diziyi izledim ve acayip hoşuma gitti.Kızın bir erkekle öpüşü...