14 Nisan 2019 Pazar

Korku Filmi : The Awakening

Herkese merhabalar efenim ...

Biliyorum bugün pazar sinemasını yazmak için birazcık geç oldu ama bence korku filmlerinin tadı akşam çıkar :D Bugün gezmekten buralara uğrayamadım :D Korku filmi ararken IMDB'si 5'in üzerinde bir film bulmak o kadar zor olmuş ki inanamadım resmen korku filmi endüstrisi çöplük olmuş resmen ya eski klasik filmleri yeniden uyarlıyorlar ya da hep aynı konular üzerinde dolanıp durmaya devam ediyorlar.Derin bir araştırmadan sonra 6.5 puanlı bir film buldum hem de baş rolünde sevdiğim kadın oyunculardan biri olan Rebecca Hall var.İzlemesi keyifli sonu süprizli bir pazar sineması filmi :)

Yönetmen:  Nick Murphy
Ülke:  İngiltere
IMDB:  6,5
Vizyon Tarihi:  16 Eylül 2011
Süre:  107 Dakika
Ödüller:  3 ödül ve 2 adaylık

Altın Küre adayı Rebecca Hall ve Dominic West, Oscar adayı Imelda Staunton ile Lucy Cohu'nun rol aldığı film, 1921 yılında, 1. Dünya Savaşı'nın ardından yaşanılan acı ve kayıplardan çok yara almış İngiltere'de geçiyor.

Florence taşradaki bir okula, gelen bir şikayeti araştırmaya gider. Okulda çocuk yaşta bir hayaletin görüldüğü söylenmektedir. Her zamanki gibi bu tarz hurafelerin ardındaki gerçeği ortaya çıkarmaya girişen Florence'ın inancı, bu sefer beklemediği bir şekilde sarsılacaktır. Görünmeyen varlıklar onu da yalnız bırakmayacaktır.

Öbür Dünyadan - The Awakening 720p izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : The Worst of Evil

 Herkese merhabalar efenim, Bugün size hiç benlik olmayan (polisiye,uyuşturucu kaçakçılığı,aksiyon) ama sırf ikinci yan roldeki kadın için b...