12 Eylül 2019 Perşembe

Fantastik Film : A Wrinkle In Time

Herkese merhabalar efenim,
Bugün izin günüm olduğu için evdeyim ama halletmem gereken işlerim ve bu cumartesi son ehliyet sınavıma gireceğim için direksiyon dersim vardı o yüzden öyle pek izin günümdeymişim gibi hissedemiyorum.Bir şey rayına oturduktan sonra daha rahat olacağımı düşünüyorum.

Oprah Winfrey,Reese Witherspoon,Chris Pine oynadığı bir Disney filminden bahsedicem bugün sizlere.IMDB'si oldukça düşük aslında yorumlarda da bir çok kişi beğenmemiş filmi.Evet Disney diğer filmlerine göre öyle ahım şahım iyi bir film değildi ama kafa dağıtmalık eğlenceli bir fantastik ya da aile filmi olduğunu düşünüyorum o yüzden bir şans verilebilir.

Yönetmen:  Ava DuVernay
Ülke:  ABD
IMDB:  4,2
Vizyon Tarihi:  9 Mart 2018
Süre:  109 Dakika
Ödüller:  1 ödül.
Bütçe:  $100,000,000

Meg Murray, zeki kardeşi Charles ve arkadaşları Calvin her çocuk gibi oyunlar oynayan bir üçlüdür. Fakat bir gün aniden bir şey olur ve Meg'le Charles'ın bilim adamı olan babaları ortadan kaybolur. Bilim adamının kaybolmasının ardından onu bulmak da minik üçlüye düşer. Babalarını bulabilmek için yolculuğa çıkan Meg Murray, Charles ve Calvin maceraya atılırlar. Bu macerada küçük çocuklar uzaydan paralel evrenlere kadar pek çok yeri ziyaret edecektir.

Reese Witherspoon, Oprah Winfrey, Mindy Kaling, Chris Pine, Storm Reid, Levi Miller, and Deric McCabe in A Wrinkle in Time (2018)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Queen Of Tears

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de şu an güncel olan bir diziden bahsedicem. Baş roldeki adamı çok sevmesem de onun baş rolünde olup da ...