30 Ocak 2020 Perşembe

Aksiyon Filmi : Maria

Herkese merhabalar efenim,
Yeni dönem başlamadan bol bol film izlemek ve sizlerle paylaşmak istiyorum.Film izleme serüvenim bir Filipin aksiyon filmiyle devam ediyor.Netflix de de olan bir film , genel olarak benzeri türde çok fazla film izledim sanırım o filmlerden tek farkı Filipin yapımı olmasıydı onun dışında dövüş sahneleri ve bir kaç sahne dışında çok basit bir kurgu içinde devam eden ve biten bir film oldu açıkçası beni öyle çok fazla tatmin etmedi ama yinede erkekleri haşat eden güçlü kadın figürlerin olduğu filmleri izlemek bana acayip zevk veriyor :)

Bir kartelin eski bir suikastçisi, görevini tamamlamayı reddederek kartele ihanet ettiğinde, kartel onun infaz emrini verir. Ama suikastçi onlardan habersiz, kendine ölü süsü verir ve yeni bir hayata adım atar. Kartel onun hayatta olduğunu keşfettiğinde, suikastçi yeni hayatını mahveden kartelden intikam almaya yemin eder.

Cristine Reyes in Maria (2019)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Komedi Filmi : The Blackening

 Herkese merhabalar efenim, Benim gibi ofansif Amerika mizahını biliyor ve seviyorsanız beğeneceğiniz bir film.Çok fazla Amerika mizah kültü...