23 Mayıs 2018 Çarşamba

Kore Dizi - Cantabile Tomorrow

Herkese merhabalar efenim ...

Joo Won Oppa'nın gerçekten kaliteli ve daha çok polisiye,aksiyon dizilerinden Romantik-Komedi ve biraz da sallama bir diziye geçtiği ilk yıllar sanırım.Gerçi ayıp ettim şimdi Romantik-Komedi dizilerine ama artık 2009'lu yıllardan sonra hep benzeri nitelikte diziler olmaya başladı zaten bu dizi de Japon halinin uyarlaması.Gerçekten kaliteli bir Romantik-Komedi olabilmesi için farklı kişilikler ve meslekler ya da olaylar olmalı bence.Gerçi bu dizide de müzisyen bir adamla kadının hikayesi ama kız tam bir klişe :/ Yalnız diziyi hem övdüm hem gömdün görüyorsunuz ki ben de dizi hakkında oldukça kararsızım hem iyi diyelim hem de kötü :)


Konusu:
Gençliğin, müziğin ve aşkın müzikal uyumu...

Müzik kolejinde okuyan, yetenekli bir müzisyen (Joo Won) ile tuhaf ama enerjik bir piyanist (Shim Eun-Kyung)

birbirlerine aşık olurlar. Bu ikili birbirine zıt kutup  olmalarına rağmen birbirlerine bağlanırlar ve hayatlarının zorlu basamaklarını bir bütün olarak çıkarlar.

Dizi, evrensel bir dil olan müzik ile bir araya gelmiş genç müzisyenleri konu almaktadır.

Karakterler:

Joo Won dizide, 23 yaşındaki yetenekli bir müzisyen olan Cha Yoo-Jin karakterini canlandırıyor. Onun karakteri 3 yıldan beri bir üniversitede piyano üzerine yoğunlaşmaktadır. Babasının da dünyaca ünlü bir piyanist olduğu bir çevreden gelmektedir. Onun hayali bir gün dünyaca ünlü bir orkestra şefi olmaktır. Ancak bu hayalini gerçekleştirmek için Avrupa'ya gitmesini engelleyen bir korkusu vardır: uçmak... Bu yüzden Güney Kore'den bir yere ayrılamaz. Daha sonra kaygısız ve birazda naif bir kişiliğe sahip olan Seol Nae-Il (Shim Eun-Kyung) adında bir kızla tanışır. O, Seol Nae-Il ile ilişkisi boyunca çok değişecektir.

Shim Eun-Kyung dizide, 21 yaşındaki bir piyanist olan Seol Nae-Il karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri özgür bir ruha ve saf bir kişiliğe sahiptir. Seol Nae-Il, istemeden de olsa sık sık sorunlara neden olmaktadır. O Cha Yoo-Jin'i (Joo Won) kızdırsa da, Cha Yoo-Jin aynı zamanda onu sevimli bulur. 

Park Bo-Gum dizide, çello çalan Lee Yoon-Hoo karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri tam müzik ile ilgili olan hayallerinden vazgeçerken Seol Nae-Il (Shim Eun-Kyung) ve Cha Yoo-Jin (Joo Won) ile karşılaşır. Bu karşılaşma onun müziğe olan ilgisini canlandırır.

Min Do-Hee dizide, kontrbas çalan Choi Min-Hee karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri mali sıkıntı çektiğinden dolayı part-time bir işte çalışmaktadır ve kendi kendine ayaklarının üzerinde durabilmek için sınırlarını zorlamaktadır. Orkestra üyelerinin yardımıyla kontrbas çalmayı sürdürebilmektedir.

Ko Gyung-Pyo dizide, Yoo Il-Rak karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri klasik müzik sevmemektedir ama babasından dolayı keman çalmaktadır. 

Jang Se-Hyun dizide, bir perküsyonist olan Ma Soo-Min karakterini canlandırmaktadır. Cha Yoo-Jin (Joo Won) hayradır ve ona bir tutkal gibi yapışır.

Kim Yoo-Mi dizide, Cha Yoo-Jin'in (Joo Won) ilk aşkı olan Chae Do-Gyeong karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri üniversitede vokal okumaktadır ve konservatuarın sözde kraliçesidir. Chae Do-Gyeong, Cha Yoo-Jin'in sevgisini geri çevirir ama daha sonraları onu sevdiğini anlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...