1 Ocak 2024 Pazartesi

Fantastik Film : Family Switch

 Herkese merhabalar efenim,

2023 yılını iyisi ve kötüsü ile geride bıraktım ve yeni yılla birlikte yeni hayatıma da yeni bir adım attım.2024 artık benim yılım olsun istiyorum.Parçalanmanın eşiğinde zor bir dönemden geçiyorum şu sıra ama o kadar çok kırıldım ki artık ağlayacak ve üzülecek halim dahi kalmadı.Ailemin yanında bir yılbaşı geçirdim yine alıştığım yoldan devam edicem hayatıma.Buralarda da artık daha fazla aktif olucam çünkü kendime ,kendi özüme ve kendi hayatıma döndüm.Rüya sona erdi.

Nadir görülen kozmik bir olay, Noel'e günler kala iki ebeveynin, ergenlik çağındaki çocuklarıyla beden değiştirmesine neden olunca tüm aile kaosa sürüklenir. Jess ve Bill Walker, çocuklarının büyüyüp bağımsızlıklarını kazanmaya ve kendilerinden uzaklaşmaya başlaması üzerine ailelerini bir arada tutmak için ellerinden geleni yapan iki ebeveyndir. Aile üyeleri, tesadüfen karşılaştıkları bir astrolog yüzünden hepsi için dönüm noktası niteliğindeki bir günün sabahında uyandıklarında kendilerini birbirlerinin bedeninde bulur. Acaba Walker ailesinin üyeleri; terfi almak, üniversite mülakatında başarılı olmak, bir albüm sözleşmesi imzalamak ve futbol takımına seçilmek için birlik olmayı başarabilecek mi?



1 yorum:

  1. aaaaaa vallamı yaa geçmiş olsun neyse bak en azından doğru olanı yapmışsın boşver hayat güzeeeel :)

    YanıtlaSil

Tayland Dizisi : Ready, Set, Love

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de yer alan ve Türkçe çevirisi ile "Bekarların Savaşı" olan Tayland dizisinden bahsedicem sizl...