17 Mayıs 2015 Pazar

Maydanoz Time : Film - Deliha

Herkese merhabalar efenim.Benim için film izleme sezonu baya bi süre önce açılmıştı zaten şimdi daha yoğun postlarını yapmak kaldı bana sadece.Vaktimi genelde Türk sinemasına ayırmak ve 2015-2014 yılının yapımlarını izlemeye çalışıyorum.Hollywood ve Bollywood zaten kendini kanıtlamış benim gönlümde ya Türk sineması?

Deliha 2014 yapımı daha önce hiç rastlamadım ama belki de dünyada bir ilk olan ilk defa kadın bir komedyenin yazdığı ve başrolünde oynadığı bir kızı anlatan bir film.Feminen duydularımı son hızla harakete geçeren bu film bence bir kadın komedyene göre oldukça başarılı bir iş olmuş.

Filmin izlerken gördüğüm bence tek hatası filmdeki her karakterin ''karakter'' oynayışıydı.Bu da filmin doğal yapısını kırdı açıkçası.Herkes bi komiklik peşindeydi diyebilirm daha çok karakter komedisi izler gibiydim.Hele de Gupse Özay'ın oynadığı Zeliha karakteri.Kadının üzerinde biraz iğrelti duruyor arada karakterin dozunu abartıyor bu da seyirciye (en azından bana) yapmacık geliyor.Bunlar dışında senaryosu,ekibi ve yer çekimleri ile bol bol kahkaha atacağınız sevimli bir Türk komedi filmi olmuş.Eh yine elbette küfür var ama canımızı sıkacak ''küfürlü komedi mi oluyor ya'' dedirtecek kadar değil bence.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...