23 Ocak 2016 Cumartesi

Maydanoz Time : Kitap - Kurucunun Kızı Amy Engel

Herkese günün 2.postu olan kitap postundan merhabalar efenim !

Uzuuunn zamandır bu kitabı kesiyordum diğer kitap bloglarından okuyup duruyordum bir kaç kere almaya yeltendim ama kısmet olmadı derken nihayet aldım ve eve gelir gelmez 2 günde okuyup bitirdim.

Çünkküüü çokk heyecanlı ve çokk güzel bir kitap ! Uzun süredir devamını böyle heyecanla okumayı beklediğim bir kitap olmamıştı bence gerçekten hakkındaki yorumları ve övgüleri hakeden bir kitap.2.kitabı olan Devrimin Kızı'nı da umarım en yakın zamanda alır okurum.Yabancı yayınevinin kitap tasarımlarına bayılıyorum ! Okuoku'da 9.90 indirimi olunca elbette kaçırmadım vee bir sürrrüü kitap aldım bu şimdi gelecek 2.youtube videosunda anlatıcam :)

Kitap distopya türünde aslında bence farklı bi konusu varmış gibi geldi bana diğer kitaplara göre.Yine bir nükleer savaşı sonrasında bir grup insan kalır ve 2 düşman aile kalır bunların çocukları birbiri ile evlendirilir en sonunda başkanın oğlu ile kurucunun kızı evlendirilir ama kızın asıl görevi başkanın oğlunu öldürmektir.Ve başkanın oğlu umduğu gibi biri çıkmaz vee olaylar olaylar.Sonu oldukça değişik ve heyecanlı bitti :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...