20 Şubat 2018 Salı

Kore Dizi - Jugglers

Herkese merhabalar efenim ...

Başrolleri hiç tanımadan arayışta olduğum bir zamanda bulduğum yeni dizilerden biri var bugün dizi postumuzda ! Aslında konusu oldukça klişe ! Soğuk nevale bir patron ve şapşik sevindirik bir sekreter ve onların aşk hikayesi ! Tabi bunlar üstüne bir de kiracı çıkıyorlar o ayrı konu :D 
Konusu:
Dizi, bir ofisteki tüm işleri yapmaya istekli olan bir kadın (Baek Jin-Hee) ile her şeyi kendi yapmak isteyen bir patronun (Choi Daniel) etrafında dönmektedir.


Karakterleri:
Baek Jin-Hee dizide son beş yıldır bir sekreter olarak çalışan Jwa Yoon-Yi karakterini canlandırmaktadır. Geçmişte pasif bir şekilde hayat süren Yoon-Yi parlak bir kişiliğe sahiptir. Özverili ve itaatkâr birisidir.

Choi Daniel dizide bir şirketteki video işlem bölümünün başı olan Nam Chi-Won karakterini canlandırmaktadır. Chi-Won en zor işlerin bile üstünden kalkabilen azimli bir çalışma temposuna sahiptir. Çok konuşkan birisi değildir, başkalarının ne yaptığı ile ilgilenmez ve herkese karşı soğuktur. Ancak tüm bunlara rağmen kadınlar onu çekici bulmaktadır.

Kang Hye-Jung dizide 15 yıllık ev hanımlığından sonra bir şirkette sekreterlik yapmaya başlayan Wang Jung-Ae karakterini canlandırmaktadır. İnsanların söylediği her şeye inanmak isteyecek kadar iyi kalpli olan Jung-Ae etrafındaki insanları endişelendirmektedir. Bir gün, kocası sabahın erken saatinde yürüyüşe çıkar ve bir daha da geri dönmez. Bunun üzerine uzun süre yaptığı ev hanımlığını bırakarak iş aramaya başlar.


Lee Won-Geun dizide bir şirketteki spor bölümünün başı olan Hwang Bo-Yool karakterini canlandırmaktadır. Çalıştığı şirketin kurucusunun en genç torunudur ve ailenin her zaman sorun çıkaran günah keçisidir. Ailesi uygun gördüğünde onu askere göndermeye zorlamış ve kendilerine bağlayabilmek için spor bölümünün başına geçirmiştir. Bu yüzden de eline geçen her fırsatta başını belaya sokmaktadır. Bir yılda 100 sekreteri istifa ettirmeye kararlı olan Bo-Yool 89. sekretere (Kang Hye-Jung) geldiğinde işler zorlaşır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Komedi Filmi : The Blackening

 Herkese merhabalar efenim, Benim gibi ofansif Amerika mizahını biliyor ve seviyorsanız beğeneceğiniz bir film.Çok fazla Amerika mizah kültü...