23 Kasım 2018 Cuma

Aksiyon Filmi : Peppermint

Herkese merhabalar efenim ...

Ayyy böyle baş rolünde kadın olan hep aynı konulu intikam filmlerine doyamadım gitti.Acayip seviyorum acayip her defasında da kadının haline üzülüp ağlıyorum ve her defasında da normalde hiç sevmediğim dövüş sahnelerini ayıla bayıla izliyorum.Sanırım baş rol kadın olunca kendimi özdeşleştirip daha bi zevk alıyorum filmden.Bu tür rollere Alias serisinden mi yoksa Electra da ki rolünün etkisinden midir nedir bilmiyorum ama Jennifer Garner'ı acayip yakıştırıyorum.Cumaya ve izin günüme yakışır bir film oldu tavsiyemdir :)

Genç bir anne olan Riley (Jennifer Garner), kocası ve kızının vahşice öldürülmesiyle sonuçlanan bir saldırıda yaralanmış ve komaya girmiştir. Kendisine geldikten sonra adaletin sağlanması için çabalayan Riley, sistemin ailesinin katillerini koruduğunu fark eder. Sistemdeki bu yozlaşma Riley'nin örnek bir vatandaştan bir şehir gerillasına dönüşmesine neden olur. Bunca zaman çektiği acıdan güç alan ve hayal kırıklığını kişisel motivasyon kaynağına çeviren Riley, durdurulamaz bir güç haline gelmek için yıllarını zihnini, bedenini ve ruhunu eğiterek geçirir. Riley şimdi kendi adaletini sağlamak için yeraltı dünyasından, polisten ve FBI'dan bir adım önde olmalıdır.

Thumb ruhsoaoffaglf65afupq0ry6gel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Welcome to Samdal-ri

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bahar tadında bir Kore dizimiz var.Eğer küçük kasabalarda geçen kalp ısıtan aşk Kore dizilerini seviyorsan...