7 Şubat 2019 Perşembe

Kore Dizisi : Clean With Passion For Now

Herkese merhabalar efenim ...

Çen nasil datlu bir diziydin öle ! Yirim seni ! ksdjfskdjnfks

Evet bugün Kore dizilerine kaldığımız yerden devam ediyoruz.Dünyanın en meşgul insanı olsam bile Kore dizilerini takiplemeye devam ediyorum son gaz :D Baştan sona çok eğlenerek izlediğim bir dizinin daha sonuna geldik.Son 2 bölüm saçmaladı artık yiterrrr derken 16. bölüm oldu ve güzel bir finale bağlayıp bitirdiler çok şükür uzatsalar sakıza döncekti iyice soğayacaktık bu minnoş diziden.

Konusu:
Dizi, mysophobia (mikrop korkusu) olan bir adam (Yoon Kyun-Sang) ile kirliliğe aldırmayan bir kadının (Kim You-Jung) arkasındaki aşk hikâyesini konu almaktadır.

Karakterleri:
Kim You-Jung dizide birçok part-time işte çalışan Gil O-Sol karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, parlak bir kişiliğe sahiptir. Tam zamanlı bir iş aramaktadır. Sürekli part-time işlerde çalıştığından dolayı görünümüne önem gösteremez ve bu yüzden sürekli eşofman giyer. Daha sonra bir temizlik şirketinde çalışmaya başlar ve orada temizlik konusunda aşırı titiz olan Jang Sun-Gyeol (Yoon Kyun-Sang) ile tanışır.

Yoon Kyun-Sang dizide mysophobia (mikrop korkusu) olan Jang Sun-Gyeol karakterini canlandırmaktadır. Bir temizlik şirketinin sahibidir. Mikrop korkusu nedeniyle tek bir toz zerreciğine bile tahammül edemez ve başkaları ile fiziksel temastan hoşlanmaz. Bir gün, Gil O-Sol (Kim You-Jung) ile karşılaşır ve hayatı değişir. Onun sayesinde mikrop korkusu ile yüzleşir. Aradan çok geçmeden Gil O-Sol’a âşık olur.

Song Jae-Rim dizide orijinal webtoonda yer almayan Choi-Gun karakterini canlandırmaktadır. Gil O-Sol’un (Kim You-Jung) yaşadığı binanın çatı katında yaşamaktadır. Gizemli bir adamdır. Kimse onun adını veya geçimini ne ile sağladığını bilmemektedir. Etraftaki insanlar onu yakışıklılığı ile tanımaktadır. Özgür bir ruha sahiptir. O, Gil O-Sol ve Jang Sun-Gyeol (Yoon Kyun-Sang) arasında bir aşk üçgeni bulunmaktadır.

Yoo Sun dizide Jang Sun-Gyeol’un (Yoon Kyun-Sang) sekreteri olan Gwon karakterini canlandırmaktadır.

Min Do-Hee dizide Gil O-Sol’un (Kim You-Jung) en yakın arkadaşı olan Min Joo-Yeon canlandırmaktadır.

Clean With Passion For Now-P1.jpg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...