9 Şubat 2019 Cumartesi

Kore Dizisi : Encounter

Herkese merhabalar efenim ...

Ajumma ve genç Oppa dizileri Koreliler tarafından çokça eleştirilmesine rağmen senaristler bu tür dizilere ısrarla devam ediyor ya aşırı sinir oluyorum.Hele de bu sefer ki ikili hiç ama hiç yakışmamış.
Song Hye-Kyo daha yeni Song Jong Ki Oppa ile evlendi ve şimdi de Park Bo Gum Oppa ile başrolde oynuyor eh haliylen bu da dizinin kimyasını ve inandırılıcığını öldürüyor.Konusu güzel ve eğlenceli olsa bence yine izlenebilirdi ama son bölümüne kadar kağnı gibi gitti dizi bezdirdi resmen seyirciyi.Bo Gum Oppanın efsane gülümsemesi bile diziyi vasatlıktan kurtaramadı :/


Konusu:
Dizi, dünyadaki her şeye sahipmiş gibi görünen ancak hiçbir zaman kendisi için yaşamamış bir kadın (Song Hye-Kyo) ile onun tam tersi hiçbir şeye sahip değilmiş gibi görünen ancak saf ve özgür bir ruha sahip bir adamın (Park Bo-Gum) etrafında dönmektedir. İkisi de bir günlüğüne dahi olsa birbirlerinin hayatını yaşamak istemektedir. Dizi, 'zengin ve saygınlık gerektiren bir hayattan mı vazgeçmek?' ya da 'normal bir hayattan mı vazgeçmek' daha zor sorusuna odaklanmaktadır.

Karakterleri:
Song Hye-Kyo dizide bir politikacının kızı olan Cha Soo-Hyun karakterini canlandırmaktadır. Üniversiteden mezun olduktan sonra büyük bir şirketin sahibi olan bir ailenin oğlu ile evlenir. Bu evlilik babasının politik çıkarları için yapılmıştır ve evlenmesi için ailesi zorlamıştır. Ancak mutlu bir evliliği olmadığı için eşinden boşanır. Bir gün, küçük şeylerden bile mutlu olmayı bilen Jin-Hyuk (Park Bo-Gum) ile tanışır ve hayatı değişir.

Park Bo-Gum dizide sıradan bir insan olan Kim Jin-Hyuk karakterini canlandıracak. Jin-Hyuk birçok yarı zamanlı işte çalışırken aynı zamanda kendine tam zamanlı bir iş aramaktadır. İmrenerek baktığı şirketlere, tam zamanlı çalışan olmak için başvurularda bulunsa da her seferinde reddedilir. Bu zaman zarfında yarı zamanlı çalıştığı işlerden para biriktirir. Bu para ile bir yıldır planladığı yurt dışı seyahatine çıkar. Seyahati sırasında özel bir kadın (Song Hye-Kyo) ile tanışır.

Encounter ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...