7 Mart 2019 Perşembe

Gerilim Filmi : The Forest

Herkese merhabalar efenim ...

Netflix de korku gerilim türündeki filmleri tüketmeye devam ediyoruz ! Bilmem biliyor musunuz ama dünyada en çok intihar oranı Japonya ve Kore'de özellikle lise öğrencileri çoğunlukta bu grupta.Japonya da bir intihar ormanı bile var ben ilk duyduğumda "bundan güzel film ya da kitap konusu olarak" diye düşünmüştüm orayla ilgili Japon bir film ya da diziye rastlamadım ama Amerika yapımı bir filme rastladım tabi bir Japon filmi olsaydı bence daha güzel olurdu(onların kendine has korku özellikleri var) ama bu filmi de izlemesi keyifliydi :)

Amerikalı Sara Price (Natalie Dormer), Japon Polisi'nden sorunlu ikiz kızkardeşi Jess'in öldüğünü söyleyen bir telefon alır. Jess'in intihar için popüler bir yer olan Japonya'da hayatını sonlandırdığı düşünülmektedir. Nişanlısı Rob'un endişelerine rağmen, Sara Japonya'ya seyahat eder ve kız kardeşinin kaldığı otele varır. Sara otelde Aiden adlı bir Amerikalı muhabirle tanışır. Birlikte içki içerlerken ona anne babasının yıllar önce trafik kazası geçirdiğini ve kız kardeşinin bu olaya tanık olduğunu ama kendisinin olmadığını anlatır. Aiden onu Jess'in en son görüldüğü ormana götürmeyi teklif eder. Böylece kardeşini arayabilecektir. Ormana gittiklerinin ertesi gecesi, Sara çalılıklarda hışırtılar duyar ve bu seslerin Jess'ten geldiğine inanır, fakat karşısına Jess'i tanıdığını iddia eden genç bir Japon kız olan Hochiko çıkar. Hochiko Sara'yı Aiden'a güvenmemesi konusunda uyarır. Anlaşılan Jess, zannetikleri gibi intihar etmemiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...