17 Mart 2019 Pazar

Kore Dizisi : My Strange Hero

Herkese merhabalar efenim ...

Zamanında dizisizlikten bir başlayayım dedim.Başlarda oldukça güzel bir diziydi ama hem konunun sıkıcılığı hem de işleyişi nedeniyle uzun bir zaman ara verdim sonradan da zorla (atlaya atlaya) izleyip diziyi bitirdim ve yorumunu girip arşive kaldırmaya karar verdim.Yoo Seung-Ho çok sevdiğim minnoş bir oyuncu o sımsıcak gülümsemesi bile izlenmeye değer kalıyor dizileri ama burada  maalesef gülüşü bile çok kurtaramadı diziyi :/

Konusu:
Dizi, haksız yere suçlanıp okuldan atılan Kang Bok-Soo’nun (Yoo Seung-Ho) etrafında dönmektedir. Bok-Soo bir lise öğrencisiyken okulda yaşanan bir şiddet olayından dolayı suçlanır ve okuldan atılır. Bir yetişkin olduğunda dahi bu olayın etkisinden kurtulamaz. Bu yüzden, intikam almak için aynı okula geri döner. Ancak hiç beklenmedik bir olay ile karşılaşır.

Karakterleri:
Yoo Seung-Ho dizide Kang Bok-Soo karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, nazik, dost canlısı, iyimser bir kişiliğe sahiptir ve sakar birisidir. Seol Song Lisesi’nde okurken ilk aşkı Son Soo-Jung (Jo Bo-Ah) ve bir başka erkek öğrenci olan Oh Se-Ho’nun (Kwak Dong-Yeon) karıştığı bir olay meydana gelir. Bu olayda haksız yere suçlanarak okuldan atılır. 9 yıl sonra, Soo-Jung ve Se-Ho’dan intikamını almak için bir yetişkin olarak okula geri dönme fırsatı bulur.

Jo Bo-Ah dizide Bok-Soo’nun (Yoo Seung-Ho) ilk aşkı olan Son Soo-Jung karakterini canlandırmaktadır. Lisede, Bok-Soo’ya ihanet eder ve onun okuldan atılmasına neden olur. Şimdi, mezun olduğu Seol Song Lisesi’nde öğretmenlik yapmaktadır.

Kwak Dong-Yeon dizide Seol Song Lisesi’nin yeni yönetim kurulu başkanı olan Oh Se-Ho karakterini canlandırmaktadır. Seol Song Lisesi’nde daha önce annesi başkanlık yapmaktaydı. Her şeye sahipmiş biri gibi görünse de onun zor bir hayatı vardır. O, Kang Bok-Soo (Yoo Seung-Ho) ve Son Soo-Jung (Jo Bo-Ah) arasında bir aşk üçgeni oluşur.


My Strange Hero-TP.jpg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : My Lovely Liar

Herkese merhabalar efenim, Bayramın son günündeyiz.Dün ve dünden önce ki geziyordum o yüzlerden buralarla ilgilenemedim.Bugün evde dinlenmec...