29 Mart 2019 Cuma

Kore Dizisi : Romance is a Bonus Book

Herkese merhabalar efenim ...

Lee Jong-Suk Oppayı eskisi kadar sevmesem de dizileri tam benlik oluyor ayrıca adamın hiç kalitesiz bir dizisini de görmedim o yüzden bir de üstüne Netflix yapımı olunca da izlemek boynumuzun bir borcuymuş gibi oluyor.Nona Romanceler biliyorsunuz ki Kore de son zamanlarda oldukça popüler hale geldi.Onların Nonası da zaten taş gibiler mübarek benden genç gösteriyorlar o yüzden benim gözüme öyle çok fazla da batmıyor.Konu kitaplar olunca bu tarz naif dizileri daha çok seviyorum,son ana kadar izlemesi eğlenceli,naif bir akışı olan güzel bir Romantik-Komedi dizisiydi.

Konusu:
Dizi, bir yayın şirketinde çalışan bir grup personelin hayatını konu almaktadır.

Karakterleri:
Lee Jong-Suk dizide dahi bir yazar olan Cha Eun-Ho karakterini canlandırmaktadır. Bir yayıncılık şirketinin en genç baş editörüdür. Sıcak bir kalbe ve akılcı bir kişiliğe sahiptir. Ancak söz konusu işi olduğunda oldukça soğukkanlı birisidir.

Lee Na-Young dizide bir metin yazarı olan Kang Dan-Yi karakterini canlandırmaktadır. Bir zamanlar mesleğinde oldukça ünlü bir yazardı. Ancak şimdilerde popülaritesini kaybetmiştir ve beş parasız bir işsizdir. Mükemmel özgeçmişinden dolayı mevcut olan her pozisyona fazla gelir. Bu yüzden bir türlü bir işe giremez. Bir gün, yeni bir başlangıç yapmak amacıyla özgeçmişi hakkında yalan söyler ve Cha Eun-Ho’nun (Lee Jong-Suk) çalıştığı yayıncılık şirketinde işe girer.

Romance is a Bonus Book-P2.jpg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...