12 Mart 2019 Salı

Psikolojik Gerilim Filmi : Vanilla Sky

Herkese merhabalar efenim ...

Klasik olan ama benim izlemediğim filmlere kaldığım yerden devam ediyorum.Benim favori oyuncularımdan biridir Tom Cruise.Sırf adamı izlemek için bile açıp izlenir bence filmleri.Adamın bir tane bile kötü bir filmde oynadığını görmedim şimdi çok yaşlanmış olsa da gençliğinde acayip yakışıklıymış :D Penelope Cruz'u öyle çok seven biri değilim hatta öyle çok güzel falanda bulmam ama bu filmde ikisini yakıştırdım nedense o yüzden filmin romantizim kısmında bu ikiliyi izlemek keyif vericiydi ama filmin psikolojik gerilim boyutunda diyecek pek bir şeyim yok açıkçası.Film sonuna kadar merakla izletiyor çünkü sonunu nereye bağlayacaklarını merak ediyorsunuz ama bence sonu beni pek fazla tatmin etmedi zaten bir çok kişide (annemde dahil buna) anlamamışlar ama bence filmin sonunda her şeyi açıkça anlatıyor öyle pek soru işareti kalmadı kafamda ama dediğim gibi daha tatmin edici bir şekilde bitebilirdi :)

Yönetmen:  Cameron Crowe
Ülke:  ABD, İspanya
IMDB:  6,9
Vizyon Tarihi:  25 Ocak 2002
Süre:  136 Dakika
Ödüller:  Adaylık; Oscar, 5 ödül ve 20 adaylık

New York'lu David Aames(TOM CRUISE) paranın satın alabileceği her şeye sahip olan ve göz kamaştırıcı bir yaşamı olan genç bir yayıncıdır. Yakışıklıdır, zengindir, karizmatiktir. Kısacası dışarıdan bakan biri için mükemmel bir hayata sahiptir.Ancak David'in hayatı her ne kadar muhteşem görünürse görünsün, David'in görülemeyen ve onu bir hayli rahatsız eden problemleri de vardır. David doğum günü verdiği partide arkadaşı Brian ile birlikte gelen Sofia(PENELOPE CRUZ) adlı bir kıza ilk görüşte vurulur ve aşık olur. Ancak David'in Sofia ile tanıştıktan kısa bir süre sonra yaptığı bir hata hem Sofia'yı kaybetmesine neden olur hem de her şey karmaşık bir hal alır. David bir yandan Sofia'ya tekrar ulaşmaya çalışırken bir yandan da zihinini kemiren bu karışıklığa bir çözüm bulmalıdır.Davıd'in ayrıca stüne çok düşen sevgilisi Julıe(CAMERON DİAZ) ile de uğraşması gerekmektedir.


Vanilla Sky 720p izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...