12 Mayıs 2019 Pazar

Fantastik Film : Unicorn Store

Herkese merhabalar efenim ...

Öncelikle başta annem olmak üzere bütün annelerin anneler gününü kutlarım !
Film postumuza gelicek olursak Netflix filmlerinden devam edicez.En son Room filminde bir "anne"yi başarılı bir şekilde canlandırmış ve beni çok ağlatmıştı bu kendisinin baş rolünde oynadığı aynı zamanda ilk yönetmenlik deneyimi.Ben filmi orta halli buldum.Eğer dram yönünü görmek isterseniz psikolojik bir dram görebilirsiniz filmde,eğer fantastik yönünü görmek isterseniz eğlenceli ve renkli unicornlardan oluşan hayali bir dünya görürsünüz aslında biraz da ne görmek isterseniz onu size sunan bir film olmuş bence tam da hakettiği bir IMDB puanında ne iyi ne kötü :)

IMDB: 5.4

Tür: Fantastik, Komedi, Dram,

Yapım: 2017

Yönetmen: Brie Larson

Unicorn Store, ailesinin yanına taşınmak zorunda kalan ve 20'li yaşlarının sonlarında bulunan Kit adındaki bir kadının hayatını konu ediyor. Kit, okuduğu sanat okulundan ayrılmış ve ailesinin yanına taşınmak zorunda kalmıştır. Tüm bunların ardından ilginç bir mağaza görevlisinden gelen gizemli bir davetiye ile bir mağazaya davet edilir. Bu davet, Kit'e tüm hayallerini gerçekleştirme imkanı sunacak ve genç kadının büyümekle ilgili fikirlerinin doğru olup olmadığını sorgulamasına neden olacaktır.

Thumb rge3ewy3f3qggdzmc86basn4i7c

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...