13 Mayıs 2019 Pazartesi

Aksiyon Filmi : Polar

Herkese merhabalar efenim ...

Netflix orijinal film yapımlarından postumuza devam ediyoruz.Normal bir aksiyon filmi gibi görünse de öldürme sahneleri olsun,karakterler olsun,olayların işleniş biçimi olsun tam bir anime tam bir çizgi roman havası vardı filmde.Belki de gerçekten o tarz bir şeyden esinlenilmiş ya da birebir yapılmıştır tam olarak bilemiyorum ama kara mizahın ve +18 sahnelerinde bulunduğu(hem şiddet hem cinsellik) içinde bulunduğu bir aksiyon filmi öyle aşırı güzel mi değil ama boş zamanında izlenebilir :)

Yönetmen:  Jonas Åkerlund
Ülke:  ABD, Almanya
IMDB:  6,7
Vizyon Tarihi:  2 Ocak 2019
Süre:  118 Dakika

Duncan Vizla, dışarıdan normal bir adam olarak görülse de gerçekte çok farklı birisidir. Duncan dünyanın en iyi suikastçısı olan Black Kaiser'dır. Fakat suikast günleri geride kalmış ve tehlikeli dünyasına veda etmiş olan Duncan, bir sakin bir yaşam sürmeye karar vermiştir. Fakat her şey planlandığı gibi gitmez ve eski işvereninin verdiği bir kararla emeklilik planlarını sekteye uğrar.

polar ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...