6 Eylül 2019 Cuma

Kore Dizisi : Love Alarm

Herkese merhabalar efenim,
RTÜRK Netflix denetimine girdiğine göre bence daha çok Kore dizisi izleriz :D Malum RTÜRK'ün izin verdiği tarzda bir erkek-kadın yaklaşmaları var :D

Neyse biz gelelim bir Netflix ortak yapımla yapılan bir Kore dizisine daha :) Aslında dizinin sadece ilk sezonu var daha Kore izleyicilerinin bir çoğu dizinin saçma sapan yarı da kalıp final yaptığını sanmış ama Netflix yapımı olduğu için diğer dizileri gibi sadece 16 bölüm değilde sezon sezon ilerleyeceğini unutmuşlar.Bunu daha önce My First First Love dizisinde de uygulamışlardı ben o dizinin ilk sezonunu izlemiş ama 2.sezonunu yarıda bırakmıştım çünkü hevesim kaçmıştı açıkçası Kore dizilerini tek nefeste bitirmeye alıştığım için :)

Dizinin konusunu okuyunca zaten hemen bir Webtoondan olduğunu anladım ayrıca baş rolde çok özlediğim Kim So-Hyun'un olmasını da ayrı sevdim bu kız bana aşırı tatlı geliyor gün geçtikçe çok daha iyi bir oyuncu oluyor :)

Dizinin konusuna gelicek olursak :
Dizi, yakınlarındaki birileri kendisi için romantik duygu beslediğinde kullanıcıyı uyaran bir uygulama kullanarak, aşkı bulmaya çalışan bir grup gencin etrafında dönmektedir.

Kim So-Hyun dizide bir lise öğrencisi olan Kim Jo-Jo karakterini canlandırmaktadır. Acı dolu bir aile geçmişine sahip olmasına rağmen neşeli ve kaygısız bir genç kızdır. Küçükken annesi ve babasını kaybetmiştir. Bu yüzden, teyzesi ile birlikte yaşamaktadır. Ancak, Jo-Jo için orada yaşamak kolay değildir. Bir gün, 'love alarm' adlı bir telefon uygulamasını kullanmaya başlar.

Song Kang dizide popüler bir lise öğrencisi olan Hwang Sun-O karakterini canlandırmaktadır. Sun-O zengin bir ailenin oğludur. Ancak ailesi tarafından sevilmemektedir. Cazibesi ile Kim Jo-Jo’nun (Kim So-Hyun) kalbini çalmaya çalışır.

Jung Ga-Ram dizide Hwang Sun-O’nun (Song Kang) en yakın arkadaşı olan Lee Hye-Young karakterini canlandırmaktadır. Sun-O’dan önce Kim Jo-Jo’dan (Kim So-Hyun) hoşlanmaya başlar.

Shin Seung-Ho dizide bir lise öğrencisi olan Il-Sik karakterini canlandırmaktadır. Okulunun Judo takımındadır ve enerjik birisidir. Kim Jo-Jo’dan (Kim So-Hyun) hoşlanmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...