9 Ocak 2020 Perşembe

Fantastik Film : Maleficent 2 Mistress Of Evil

Herkese merhabalar efenim,
Vay be biz İzmir'e taşınalı tam 6 yıl olmuş.Bu filmin ilk filmine de bizim İzmir'e ilk taşındığımız yıl kardeşimle birlikte gitmiştik.Şimdi 6 yıl sonra da kardeşimle birlikte sinemada izlemeyi çok isterdim ama bu film çıktığında maalesef kardeşim İstanbul da idi o yüzden ayrı ayrı izlemek zorunda kaldık.Jolie'nin her filminde kadına düşüyorum resmen kadın 44 yaşında ama hala benle aynı yaşta gibi öyle bi bozulmayan güzellik var kadında.İlk filmine oranla daha aksiyonlu olsa da bence ilk film daha güzeldi,kardeşimin de en sevdiği filmdir :)

https://maydanozsalatasi.blogspot.com/2014/06/maydanoz-timefilm-malefcent.html

Yıllar Maleficent ve Aurora'ya iyi davranmıştır. İlişkileri kalp kırıklıklarından, intikam öyküsüne ve sonunda sevgiye dönüşür. Ancak hala insanlar ve periler arasındaki nefret ilişkisi sürüyordur. Aurora'nın Prens Phillip ile gerçekleşecek olan evliliği, iki bölgenin birliğini sağlayacağı için Ulstead ve Moors Krallığı'nda kutlanacaktır. Beklenmedik bir karşılaşma ise yeni ittifakları doğuracaktır. Büyük Savaş içerisinde Maleficent ve Aurora ise ayrı düşeceklerdir. Böylece sadakatleri test edilecek ve gerçek bir aile olup olmadıklarını sorgulayacaklardır.

After The Dark - The Philosophers 720p izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...