21 Aralık 2018 Cuma

Fantastik Film : Fantastic Beats:The Crime Of Grindelwald

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün 21 Aralık yani resmi olarak Kışın İlk Günü ! Eh hem de benim izin günüm olduğu için bugünü kışa yakışan bir filmle Fantastik Canavarlar serisinin devam filmi olan Grildelwald'ın Suçları ile kutlamaya karar verdim.Resmen birazcık ALES çalıştıktan sonra yatağımdan hiç çıkmadım ve maalesef hiçte pişmanlık duymuyorum çünkü benim için çok yoğun geçen bir haftaydı geçen izin günümde pasaport çıkarmak için ordan oraya sürüklenmekle geçtiği için bütün gün evde olmanın tadını çıkardım ve yine 1 haftalık enerji topladım.

Sinemaya geldiği zamandan beri izlemek istediğim bir filmi -diğer filmini sinemaya geldiği gibi gitmiştim - ama hem zaman bulamadım hem de benimle bu tarz fantastik filmleri izlemeye gelecek bir yoldaş bulamadım - hayır kardeşim bu tarz fantastik filmleri benim kadar sevmiyor -. İlk filmine göre bence daha vasat hatta hayal kırıklığı yaratan bir film olmuş çünkü birden fazla insanın hikayesini anlatmaya ve çok ünlü oyuncular yer aldığı için - Johnyy Depp,Jude Law,Ezra Miller,Zoe Kravitz ve elbette  Eddie Redmayne - hiçbirine haksızlık etmek istemediklerinden bölük pörçük hikayeler izledik ama bütün resme bakıldığı zamanda havada uçuşan büyülerden başka bir şey izleyemedik hele de kafa da bir çok soru işareti bıraktı.Harry Potter serisi kitaptan uyarlanma bir seri olduğu için kitabı okuduğumuz zaman ayrı bir karakter analizi yapıp bunların üzerinden yorum yapabiliyorduk ama Fantastik Canavarlar serisi direk J.K Rowling'in senaristliğini yaptığı yapımlar oldu.Bence yazarlık ve senaristlik farklı alanlar o yüzden bu serinin önce kitapları yazılıp daha sonra beyaz perdeye aktarılabilirdi.Filmin tek sevdiğim noktası sanırım oyuncular oldu çünkü Johnny Depp ve Jude Law bence Harry Potter dünyasına fazlasıyla yakışan benim kafamda ki 2 isimdi.Eddie Redmayne zaten başlı başına şahane olmuştu filmde.Onun karakteristik tipi ve oyunculuğu harika bir tat kattı seriye.

IMDB: 6.9

Tür: Aile, Macera, Fantastik,

Yapım: 2018

Yönetmen: David Yates

Oyuncular: Claudia Kim , Callum Turner , Zoë Kravitz , Johnny Depp , Ezra Miller , Jude Law , Dan Fogler , Alison Sudol , Katherine Waterston , Eddie Redmayne ,

1927 yılında, Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filmindeki olayların üzerinden birkaç ay geçmişken Gellert Grindelwald hapisten kaçar ve büyücüleri büyü yeteneği olmayan her şeyin üstüne çıkarmak için yandaş toplamaya başlar. Onu durdurabilecek tek kişi, bir zamanlar en yakın arkadaşı olarak gördüğü büyücü Albus Dumbledore'dur. Ancak Dumbledore'un, daha önce Grindelwald'a engel olan eski öğrencisi Newt Scamander'dan yardım alması gerekecektir. Bu macera Newt ile Amerikalı dostları Tina, Queenie ve Jacob'ı yeniden bir araya getirir fakat Newt'un görevi, giderek tehlikeli ve bölünmüş bir hâl alan büyücülük dünyasında yeni tehlikelerle karşılaşacak olan dostlarının bağlılıklarını test edecektir.

Thumb 1gewrrxmrson5dyymk7sztc9tim

1 yorum:

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...