19 Mayıs 2015 Salı

Maydanoz Time : Film - Gone Girl

Çekilinnnn!Şu sıra deli gibi film izleyen ablanız geldi!!!

Öhöm öhöm herkese 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramından merhabalar efenim herkesin bayramı kutlu mutlu olsun!Eh bugün tatil!Tatil demek hem ödevleri yap demek hem film izle demek!

Bugün sizin için yine bomba bi film postu hazırladım!

Kayıp Kız'ın adını mutlaka bu sene çok duymuşsunuzdur o yüzden izlemeyen bi kaç kişi kaldık bence şunun şurasında.Kayıp Kız'a en önemli eleştrim kaybolan küçük bi kız değil!Kaybolan koskoca diplomalı yüksek lisanslı evli koca bir KADIN! İngilizcesinde de Gone Girl ! Lan girl değil WOMAN! Üstüne üstlük kitaptan uyarlanma olduğu için kitabın adı da bu ! Gelde delirme!

Neyse efenim çok methedilen bi film oldu gerçi doğruya doğru methedildiği kadar vardı ama öncelikle film gereksiz yere çok uzatılmış! Neredeyse 3 saat sürüyor Hint filmi gibi!

Oyunculuklar tabiki de harika çünkü kadro harika!Konu tam benlik psikoloji-gerilim-polisiye-dram...
Ama bi sonu var ki sormayın izleyinde görün vahşeti sonu bi içimde kaldı ki ! Yönetmen-senarist bu bir son nasıl bağlanmaz ona şahit oldum vallahi.





1 yorum:

  1. çok güzel ve heyecanlı bir filmdi seyrederken ben de nasıl bunları bağlamazlar ve bu nasıl olur oldum bazı yerlerde ama güzeldi..

    YanıtlaSil

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...