27 Mayıs 2015 Çarşamba

Maydanoz Time : Kitap - Ünlü Aşk Burcu Bahtiyar

Herkese İzmir'den bol yağmurlu bir günden merhabalar efenim.Evet nerdeyse haziran ayına gireceğiz ama hala yağmur hala yağmur ben bi Balıkesir öyle zannediyordum meğersem İzmir'in de ordan bi farkı yokmuş.Gerçi bu sıcak günlerde serin serin oturuyoruz fena mı elbette değil ama ne bileyim sanırım havalar böyle devam etsin istemem çünkü gezmelerimiz iptal olur diye korkuyorum :D

Zaten dün akşam rüyamda İtalya'da olduğumu gördüm Allah'ım insanın gülümseyerek uyanması kadar güzel bir şey var mı dünyada?

Neyse efenim beni ve Grinin 50 Tonu gibi 50 halimi bi kenara bırakacak olursak gelelim koskoca 500'e yakın sayfalık kitabı nasıl 2 günde bitirdiğime!

Bayıldım!Resmen bayıldım bu kitaba.Yazarın ilk kitabı olduğu için oldukça amatör olduğu çok belli.Hatta ilk romana başlarken ''Merhaba ben Karen Yağız.'' diye başlamış.İlk defa bir romanda böyle başlanıldığını gördüm açıkçası.Günlük ve anı tarzı romanlarda bile direk olaylar anlatılır ondan sonra okuyucu baş karakteri ve yardımcı karakterleri tanımaya başlar.

Ama yazarın amatör olarak bu şekilde başlaması bana kendi yazılarımı hatırlattığından çok daha samimi geldi açıkçası.Konusu tam Kore dizilerini layık diyebilirim.Ünlü bir aktörün yanına verilen seksi,havalı ve cesur gözükara bi kadın bodygard.Size de konu çok tanıdık gelmiyor mu?

Ama bana 2 günde okutmayı başarıcak kadar dili sade ve akıcı bir kitap resmen Kore dizisi izler gibi oldum diyebilirim.Yaz günlerinde böyle şeyler okumayı pek seviyorum.Kışın daha çok edebi eserleri yazında daha çok eğlencelik zaman geçirmelik kitapları okumayı seviyorum böylece iki tarafıda tatmış oluyorum.


3 yorum:

  1. Okuma listeme ekledim. Ben de edebi kitapları okumayı seviyorum ama insanın canı bazen de romantik kitaplar okumak istiyor. O anlarımdan birinde okurum artık.

    YanıtlaSil
  2. aynen hep edebi hep edebi sıkıyor bazen :)

    YanıtlaSil
  3. yanda görmüştüm bunu okuyom demiştin. hımmm keyifli diyon kaptırıp hemen bitirmişsin hızlısın yaaa :)

    YanıtlaSil

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...