9 Mayıs 2015 Cumartesi

Maydanoz Time : Mobil - Hirunaka no Ryuusei (Manga)

Herkese tekrardan merhabalar efenim.Daha önce hiç manga okumamıştım.Can sıkıntısı nelere kadir be a! Ama açıkçası okurkende çok güzel vakit geçirdim sanki anime izler gibiydim.Boş zamanlar için tavsiye edilir!

Konusu:Kırsal kesimde yaşayan, 15 yaşındaki Suzume Yosano, babasının işteki transferi nedeniyle Tokyo'daki amcasının yanında yaşamak zorunda kalır. Tokyo'ya gelir gelmez kendisine yardım etmek isteyen tuhaf görünümlü gizemli biriyle karşılaşınca ürkerek hızla oradan uzaklaşır. Ancak bir süre sonra kaybolduğunu fark eder.

Daha sonra bir çocuk parkında yorgunluktan uykuya kalan Suzume uyandığında kendisini amcasının evinde bulur. Amcasının yanında ise o "tuhaf görünümlü gizemli" adam vardır. Daha bu şoku atlatamadan yeni nakil olduğu okula geldiğinde bir şokla daha karşılaşır, o da;
İstasyonda karşılaştığı o "tuhaf görünümlü gizemli adam" tamamen farklı bir kılıktadır ve kendisinin sınıf öğretmenidir!

Okula alışma ve arkadaş edinmede sıkıntı yaşarken, kızlara dokunamayan ve kızlarla hiç konuşmayan "Daiki Mamura" ve Mamura'ya aşık olan "Yuyuka Nekota" ile arkadaş olmasıyla bir de üstüne hiç olmaması gereken birine aşık olmasıyla, yaşadığı olaylar giderek içinden çıkılmaz bir hal alır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...