12 Nisan 2018 Perşembe

Dram Film - American Beauty

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün Nostalji filmi olarak American Beauty var.Karmaşık aile ilişkileri ve sıkı bir Amerika ahlakı eleştirisi bir film daha.Sanırım o yıllarda Amerika'ya baya bir giydiriyorlarmış.Hatta Oscar bile almış bu film.Gerçi hala bugünde Amerika hükümeti ile sanat camiasının hatta Oscar'ın yıldızı barışmış değil.Filme gelicek olursak başrolde Olağan Şüpheliler filminden hatırlayacağınız Kevin Spasey var.Film daha çok "orta yaş krizi" ve "karmaşık aile ilişkileri" temasında ilerliyor.

Amerikan Güzeli filmi hikaye olarak Amerikalı bir ailenin içerisinde geçen bir takım olaylar dizisini ve bunlarla birlikte yaşadıkları çöküntüler ile kopmaları konu alıyor. Amerikan rüyasının en olağan taşlama yapımlarından biri olarak gösterilen yapımda Lester isimli adamın kızıyla ve aynı zamanda orta yaş bunalımına giren karısı ile iletişim kurmaya çalışarak, her günü aynı geçen bir babanın hayatını tiksinerek yaşayacak seviyeye geldiğini görüyoruz. Çalıştığı iş yerinden ayrılan Lester zamanını şimdiye kadar hiç yapmadığından daha fazla değerlendirmeye çalışarak, kendisini birazda olsa genç hissetmek ister. Bir süre sonra kızının 16 yaşındaki yakın arkadaşı Angela ile aralarında ilginç bir cinsel yakınlaşma doğar. Kızı ve karısıyla zaten arası oldukça açık olan adamın ailesiyle arasındaki bağ neredeyse tamamen kopma aşamasına gelecek ve böylece ailenin her bireyi yollarını farklı bir yöne çevirecektir.

Amerikan Güzeli : Afis

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...