21 Nisan 2018 Cumartesi

Kore Dizi - Eulachacha Waikiki

Herkese merhabalar efenim ...

Çok güzel bir dizi daha bitti.Hatta o kadar sevildi ki dizi 16 bölümken 4 bölüm daha uzatılıp 20 bölüm oldu ama bence Amerikan komedi dizileri gibi sezon sezon sürebilecek nitelikte bir diziydi.Her bölümü absürd komedi,aşk,romantizm,arkadaşlık :) Bu tarz dizilere Kore dizi dünyası hasret kalmıştı bence gelmesi çok iyi oldu çok güzel oldu :) Kesinlikle izlemenizi tavsiye ettiğim dizilerden biri :)

Konusu:
Dizi, Itaewon'daki iflasın eşiğindeki Waikiki konuk evini işleten üç kişi (Kim Jung-Hyun, Lee Yi-Kyung, Son Seung-Won) etrafında dönmektedir. Bir gün, kucağında gizemli bir bebek ile bekâr bir anne (Jung In-Sun) çıkagelir.

Karakterleri:
Kim Jung-Hyun dizide bir gün bir filmin yönetmenliğini yapma hayalleri kuran Kang Dong-Goo karakterini canlandırmaktadır. Dong-Goo kötü şansından dolayı alaycı bir karaktere sahiptir.

Lee Yi-Kyung dizide popüler bir oyuncu olma hayalleri kuran Lee Jun-Ki karakterini canlandırmaktadır. Joon-Ki babasının izinden gitmek istediği için bir oyuncu olmak istemektedir. Ancak, şuana kadar çok küçük rollerde yer alabilmiştir.

Son Seung-Won dizide bir senarist olma hayali kuran Bong-Doo-Sik karakterini canlandırmaktadır. Seul’e senarist olma hayali ile gelmiştir. Ancak, işler düşündüğü gibi kolay gitmemiştir.

Jung In-Sun dizide gizemli bir bekâr anne olan Yoon-A karakterini canlandırmaktadır.

Go Won-Hee dizide Kang Dong-Goo’nun (Kim Jung-Hyun) kız kardeşi olan Kang Seo-Jin karakterini canlandırmaktadır. Bir muhabir olmaya çalışmaktadır.

Lee Joo-Woo dizide Kang Dong-Goo’nun (Kim Jung-Hyun) eski kız arkadaşı olan Min Soo-A karakterini canlandırmaktadır. Bir online alışveriş mağazası için modellik yapmaktadır. İnsanlara kolayca güvendiği için çok fazla kandırılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...