31 Mayıs 2019 Cuma

Amerika Dizi : The Society

Herkese merhabalar efenim ...

Netflix dizileri ile devam ediyoruz dizi postumuzda. Netflix'in orijinal dizisi ve sadece 1 sezonu var şu anda 10 bölüm ve türüne Fantastik diyebiliriz yani çokta emin değilim çünkü 1.sezon sanırım karakterleri tanıtma amacıyla yayınlanmış olaylara dair net bilgi çok fazla verilmiyor.

Konusu hakkında bilgi vericek olursak , bir gün bir lise okul gezisi düzenler ve otobüsler halinde öğrenciler geziye gitmeye hazırlanırlar gecenin 3'ünde otobüs birden durur ve şoför onlara kasabanın çıkışının kapalı olduğunu ve gezi iptal olduğu için kasabaya geri döndüklerini söyler.Öğrenciler oflaya puflaya geri evlerine geri dönmek isterler ama kasaba da onlardan başka kimse yoktur ayrıca kasabanın girişi ve çıkışı kapanmış,sonu olmayan ormanlarla kapanmıştır.Bu liseli öğrencilerimiz kasaba da yaşamaya başlayacaklardır ama bir süre sonra cinayetler,isyanlar başlayınca ortalık karışır.

Burdan sonrası biraz SPOİLER :)

Liseli öğrenciler olduğu için olaylarda ki saçmalıkları görmezden geliyorum çünkü bütün karakterler inanılmaz salak :D Hepsi birbiriyle sevişmekten başka bir şey yapmıyorlar resmen 1.sezon kimin eli kimin cebinde onu anlamakla geçti bir iki akıllı çıktı benim favorim olabilecek onlarında her ülke de olduğu gibi elbette vakitsiz öten horoz misali kafası kesildi :) O yüzden diziyi izleme hevesim biraz kaçtı açıkçası 2.sezonu izler miyim pek bilemedim.

Öncelikle, The Society bir grup gencin yaşadıkları Connecticut, West Ham'dan alternatif bir evrene geçtiği gizem ve dram dizisidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Welcome to Samdal-ri

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bahar tadında bir Kore dizimiz var.Eğer küçük kasabalarda geçen kalp ısıtan aşk Kore dizilerini seviyorsan...