9 Haziran 2019 Pazar

Gerilim Filmi : Happy Death Day 2U

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün son bir çoğunuz için iş var yarın  o yüzden belki bugün de evde film keyfi yapmak istersiniz diye bir film önerisi ile geldim.Daha önce ilk filmini izleyip beğendiğim filmin 2.filmi de gelmiş o yüzden hemen izledim ve sizlere sunmak istedim.Ben ilk filmi daha çok beğendim bu film diğer filmle bağlantılı ve kafalarda kalan soru işaretlerini gidermeye yönelik olmuş bence yine de izlenebilir Komedi/Gerilim tadında bir film :)

Yönetmen:  Christopher Landon
Ülke:  ABD
IMDB:  6,4
Vizyon Tarihi:  22 Şubat 2019
Süre:  100 Dakika
Bütçe:  $9,000,000

Devam halkası ilk filmde yer alan zaman döngüsüne dair soru işaretlerini giderecek ve ilk filmin bittiği yerden devam edecek. Devam halkasında Tree, tekrar tekrar ölmenin, başına geleceklerden şaşırtıcı bir şekilde daha kolay olduğunu fark edecek. İlk filmde gerçekleşen olaylardan iki yıl sonra, Tree Gelbman bir kez daha aynı zaman döngüsüne giriyor. Bu eyleminin amacı ise başına neden bunların geldiğini bulmak. Bu süreçte Tree, ayrıca, zaman döngüsünün gücü tarafından diriltilen ve intikam arayışındaki Lori ile de yüzleşmek zorunda kalıyor.

1.filmin yorumu için : https://maydanozsalatasi.blogspot.com/2017/11/maydanoz-time-film-happy-death-day.html

Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 - Happy Death Day 2U 720p izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...