10 Haziran 2019 Pazartesi

Kore Dizisi : Her Private Life

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün oldukça renkli bir gün olucak benim için.Hem bir iş görüşmem var hem de direksiyon dersine gideceğim o yüzden biraz heyecanlıyım :)

Bugünün postu olan Kore dizisine gelicek olursak , çok eğlenceli ve oldukça sağlam bir kadro ile yaz dizisi olarak hemencicik bitirebileceğiniz bir dizi.Ayrıca Park Min Young bu sene "En İyi Kadın Aktirist" ödülünü de alıp ününe ün katmış oldu bu sene ki performansıyla :) Lee Min Ho'dan ayrılıp oyunculuk dünyasına efsane gibi geri döndü kadın Romantik-Komedi dizilerinin aranan oyuncusu oldu resmen.

Diziye gelicek olursak ,

Dizi, bir fangirl olan Sung Deok-Mi (Park Min-Young) ve bu fangirl'e gönlünü kaptıran Ryan’ın (Kim Jae-Wook) etrafında dönmektedir. Deok-Mi, bir sanat müzesinde küratör (sergi düzenleyicisi) olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda bir idolün büyük bir hayranıdır ve bir fangirl olduğunu gizlemektedir. İş hayatında tamamen işine odaklanırken, özel hayatında bir fangirl olarak aktivitelere katılmaktadır. Bir gün, onun çalıştığı sanat müzesinde müdür olarak yeni çalışmaya başlayan Ryan, Deok-Mi’nin çifte yaşamını öğrenir.


Her Private Life

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Queen Of Tears

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de şu an güncel olan bir diziden bahsedicem. Baş roldeki adamı çok sevmesem de onun baş rolünde olup da ...