3 Aralık 2019 Salı

Kore Dizisi : When the Camellia Blooms

Herkese merhabalar efenim,
Dünyayı böyle tatlış adamlar yönetsin ! Kadınına değer veren,duygusal,tatlı ... Kang Ha-Neul'u ilk defa bu kadar naif bir rolde gördüm.Genelde daha sert erkek rollerinde olurdu o yüzden onun bu hallerine pek alışık değilim.Gong Hyo-Jin yine bildiğimiz kadın rollerinden birini oynamış güçlü ama masum,sert ama aynı zamanda naif ağlak bir kadın.Diziye sırf Gong Hyo-Jin ablamız için başladım elbette ama ilk defa bu çok sevdiğim ablamın dizisini yarım bıraktım çünkü ne Kang Ha-Neul ile kimyalarını tutturabildim ne hikaye bir yere bağlanabildi uzattıkça uzattılar romantik sahneleri bitirdiler yerini gizem aldı cinayet aldı tuhaf saçma sapan bir dizi oldu :/

Konusu:
Dizi, üç farklı çiftin hikâyesini ve aşkın farklı aşamalarını anlatmaktadır. Dong-Baek (Gong Hyo-Jin) ve Yong-Shik (Kang Ha-Neul) aşk ile her şeyin mümkün olabileceğine inanırken onların etrafındaki insanlar aşkın gücüne olan inançlarını sorgulamaktadır.

Karakterleri:
Gong Hyo-Jin dizide adı 'Kamelya' anlamına gelen Dong-Baek karakterini canlandırmaktadır. Yetimdir ve bekar bir annedir. Daha önce hiç gerçek sevgi görmemiştir. 'Camellia' adında küçük bir bar işletmektedir.

Kang Ha-Neul dizide bir polis memuru olan Yong-Shik karakterini canlandırmaktadır. Basit bir kırsal kesim adamıdır. Dürüst ve toy birisidir. O, Dong-Baek’e (Gong Hyo-Jin) âşıktır.

Kim Ji-Suk dizide yıldız bir beyzbol oyuncusu olan Kang Jong-Ryul karakterini canlandırmaktadır. Dong-Baek’in (Gong Hyo-Jin) ilk aşkıdır. Bir sosyal medya fenomeni ile evlidir ve bir kızı vardır. Ailesi ile birlikte bir televizyon şovunda yer almaktadır. Kamera önünde mutlu ve parlak bir çift gibi görünmelerine karşın kameralar kayıttan çıktıktan sonra çift çok gerekli olmadıkça birbiriyle dahi konuşmamaktadır.

Oh Jung-Se dizide bir gözlükçü olan No Kyu-Tae karakterini canlandırmaktadır.


When The Camellia Blooms

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...