6 Haziran 2019 Perşembe

Fantastik Film : Captain Marvel

Herkese merhabalar efenim ...

8 Mart Dünya Kadınlar Günün de çıkmıştı aslında bu film ama izlemek şimdiye nasip oldu.Bayramın son günün de iyi gider diye düşündüm film severler için :) Marvel evreninde ki tüm filmleri izledim diyemem ama beğendiğim bir kaç film ve seri var onları izlemeyi seviyorum yoksa açıkça Marvel'in bir yerden sonra tıpkı DC gibi sırf para kazanmak için film yaptıklarını düşünüyorum.

Bu filme gelecek olursak Stan Lee'yi öncelikle filmde bir yerde görmek beni gülümsetti onu ölmeden son kez görmüş olduk sanırım (Allah rahmet eylesin.) Bu ayrıntı oldukça hoşuma gitti bunun dışında kadın karakterler çok nadir oluyor ama olunca da özellikle de ben ve bence bu tarzı seven bütün kadın izleyiciler ayrı bir zevkle izliyoruz."Marvel" kelimesinin nerden ve kimden,nasıl geldiğini bu temel olan filmden görmüş olduk aslında bu yüzden en başa dönen temel bir film olmuş.Her Marvel filmi gibi başlayıp her Marvel filmi gibi bitiyor klişelerde değişme olmamış yani anlayacağınız bunların dışında bir şans verip izlenebilir bence :)

IMDB: 7.1

Yapım: 2019

Yönetmen: Ryan Fleck, Anna Boden

Carol Danvers (Brie Larson) sakin ve sıradan bir hayat yaşayan bir kadındır. Ancak bu değişmek üzeredir. Günün birinde Kree teknolojisini içeren bir patlama sonucu özel güçler edinir. Transformasyon yeteneği kazanan karakter kısa sürede güçlerini iyilik için kullanmaya karar vererek Kaptan Marvel adını alır. O artık adaleti sağlamak ve güçsüzleri korumak için çalışacaktır.

Thumb atsgwhdnhtq68l0llsurcnm7tjg

1 yorum:

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...