21 Haziran 2019 Cuma

Gizem Filmi : Contratiempo

Herkese merhabalar efenim ...

İspanyol sinemasının güncel dönemde ki gerilim-gizem kategorisinde ki en iyi yönetmenlerden biri bence Oriol Paulo ! Adamın yaptığı hiç bir film boş değil bu ondan izlediğim 3. film oldu ve devamını da izlemek istiyorum.Daha önce Netflix yapımı olan Durante la tormenta ve El cuerpo izlemiştim ikisini de yine çok beğendim sonuna kadar nefesimi tutarak izledim resmen iki filmin de yorumunu şu linklerden bulabilirsiniz :

https://maydanozsalatasi.blogspot.com/2019/03/fantastik-film-durante-la-tormenta.html

https://maydanozsalatasi.blogspot.com/2015/08/maydanoz-time-film-el-cuerpo.html

IMDB: 8.1

Yapım: 2016

Yönetmen: Oriol Paulo

Adrian Doria varlıklı bir iş adamıdır. Bir gün kendisini kapısı kitli bir otel odasında sevgilisi Laural Vidan ' ın cesedinin yanı başında bulur. Polis tarafından tutuklandıkan sonra deneyimli bir avukat olan Virginia Goodman ile tanışır. Masum olduğunu kanıtlamak için şoförü Daniel Garrido araba kazasını aydınlatmaları gerekmektedir. Aynı zamanda avukatı Felix olayların seyrini değiştirebilecek bir delil araştırmaktadır. Virginia ve Adrian vaka hakkında konuşmalarını sürdürürler ama Adrian'ın ifadesinden ikna olmayan Virginia onu hikayesinin karanlık noktalarını açığa çıkarması için zorlar. Bulmacada gerçek ve yalan kolayca yer değiştirebilmektedir.

Thumb 2ads5gmgvcw7p7bfoxqtnikthdk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...