30 Aralık 2019 Pazartesi

Animasyon : The Grinch

Herkese merhabalar efenim,
Herkesin yeni yılı kutlu olsun ! Umarım bu yıl da sağlıklı,sevdiklerinizle beraber çok güzel bir sene geçiriyor olursunuz ! 2019 senesi benim için oldukça kötü bir yıl oldu aslında.Balıkesir'den İzmir'e ailemin yanına geldim,mezun oldum ilk işime girdim ve işim psikolojik olarak beni çok yorduğu için çıktım ve yalnız geçirdim çoğu zamanımı 2.yıl da hazırlandığım KPSS yi kazanamadım ve onunla birlikte kariyer açısından bir çok yıkıma uğradım.Allah'a şükür yılın sonlarına doğru şuan ki mutlu olduğum işimi buldum ve tabi ki yeni bir aşka da yelken açtım 2020 senesinde de umarım şimdi ki gibi mutlu olmaya devam ederim.

Bu akşamı ailemle geçiricem her yılbaşında olduğu gibi kardeşim İstanbul'dan gelicek onunla boğuşuruz tüm akşam :D Ocak ayında yarı yıl tatilinde 3-4 günlük bir iznim olacağa benziyor eğer gerçekten iznim olursa ben de İstanbul'a onun yanına gitmeyi düşünüyorum hem gezmiş olurum hem de kardeşimi görmüş olurum.Dün izin günüm olduğu için tüm gün yatakta yuvarlandım,kitap okudum ve "You" dizisinin 2.sezonunu seyrettim akşamda The Grinch animasyonunu seyredip yattım.Çok duyduğum bir animasyondu ama izleyememiştim şimdi tam da temasına uygun bir zamanda izlemiş oldum :)

Grinch’in ocak ayının sonuna kadar yetmesi gereken erzakı bir sebepten dolayı çok hızlı bir şekilde biter ve bu yüzden de dağdaki mağarasından çıkar ve yiyecek almak için istemese de yeniden Who köyüne gitmek zorunda kalır. Grinch köye gittiğinde bu noelin her yıl düzenlenen noel şenliklerinden 3 kat daha büyük ve şatafatlı olacağını öğrenir. Başta Grinch bu olaya gülüp geçer ama çok geçmeden bu onu çok mutsuz eder. Bunun üzerine Grinch ne olursa olsun bu 3 kat büyük noel zamanını ve bugünün coşkusunu Who köylülerine yaşatmamaya karar verir ve kimsenin aklına gelmeyecek korkunç bir plan yapar!

Benedict Cumberbatch in The Grinch (2018)

1 yorum:

  1. geçen hafta seyrettim çok şeker bir filmdi.. özellikle köpeğe bayıldım..

    YanıtlaSil

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...