2 Aralık 2019 Pazartesi

Kore Dizisi : Melting Me Softly

Herkese merhabalar efenim,
Ji Chang Wook Oppam askerden döndü ne güzel diziyi başlayacak diye sevindik vere vere şu çaylak kızı vermişler partner diye saçma salak gram ilerlemeyen bir konuda bulmuşlar harcamışlar benim bebişimi,yazıktır günahtır ya sonuna kadar gelemediğim çok nadir Kore dizisi vardır bu da onlardan biri oldu Ji Chang Wook vardı diye bir kaç bölüm bakılmayı hak ediyor onun dışında tırt bir dizi olmuş.

Konusu:
Dizi, bir proje için bedenlerinin sadece 24 saatlik dondurulmasına gönüllü olan bir erkek (Ji Chang-Wook) ve bir kadının (Won Jin-A) etrafında dönmektedir. Ancak gizemli bir komploya kurban giden ikili, 24 saat sonra uyandırılmak yerine, 20 yıl sonra uyandırılır. Dahası, hayatta kalabilmek için vücut ısıları 33°C’de tutulmalıdır.

Karakterleri:
Ji Chang-Wook dizide popüler bir TV programının PD'liğini yapan Ma Dong-Chan karakterini canlandırmaktadır. 24 saat boyunca insanların bedenlerinin dondurulduğu bir projeye katılır. Ancak donduktan 24 saat sonra uyandırılması gerekirken, uyandığında aradan 20 yıl geçtiğini öğrenir. Görünüşü 20 yıl önceki gibi olsa da ailesi, arkadaşları ve nişanlısı önemli ölçüde yaşlanmıştır.

Won Jin-A dizide bir yayın istasyonunda yarı-zamanlı bir çalışan olan Go Mi-Ran karakterini canlandırmaktadır. 24 saat boyunca insanların bedenlerinin dondurulduğu bir projeye katılması için ona 5 milyon won (yaklaşık 4.200 Dolar) teklif edilir. Bu teklifi geri çevirmez ve projeye katılır.

Yoon Se-Ah dizide bir spiker olan Na Ha-Young karakterini canlandırmaktadır. Ma Dong-Chan’ın (Ji Chang-Wook) ilk aşkıdır. Dong-Chan ile beraber çalıştıkları bir TV programı sırasında tanışır ve daha sonra nişanlanırlar. Ancak, Dong-Chan’ın uyuduğu 20 yıl boyunca, başarı odaklı bir şekilde yaşamış, kalpsiz ve duygusuz bir insana dönüşmüştür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...