21 Şubat 2024 Çarşamba

Gerilim Filmi : Sleep

 Herkese merhabalar efenim,

Lee Sun-gyun,bizim Şebbbbimiz,Kore'nin güzel sesli ajussisi uyuşturucu kullanımı söylentileri yüzünden intihar ederek hayatına son verdi yakın zamanda.Ölümünden sonra son filmi olan Sleep filmi yayınlandı.Oscar ödüllü bir oyuncu olsanda Kore de linç edilmek inanılmaz psikoloji bozan bir şey ve bizde ki gibi hemen öyle unutulmuyor.Bizde Çağatay Ulusoy'unda işin içinde bulunduğu bi sürrü herkesinde gördüğü uyuşturucu baskını falan olmuştu hatırlarsanız belkide sizde unutmuşsunuzdur ne oldu peki herkes hayatına ve işini yapmaya devam etti.Kore de işler böyle yürümüyor maalesef ki bir kere bir şeyden dolayı mimlendiğin zaman iftira dahi olsa işin bitiyor sektörden atıyorlar direkt emekli ediyorlar sosyal hayatta da çok fazla sıkıntı yaşıyorlardır eminim.Bir çok ünlünün psikolojisi kaldırmıyor maalesef ki ve bu şekilde intihar haberlerini alıyoruz.

Filme gelicek olursak oldukça gerilimli akan bir filmdi sadece finali biraz seyirciye bırakılmış gibi geldi bana ,  havada kaldı.

Hyun-su (Lee Sun-kyung) ve Soo-jin (Jeong Yoo-mi) yeni evli bir çifttir. Ancak bir gece, hiçbir uyarıcı olmadan, Hyun-su uykusunda konuşmaya başlar ve telaşla "içeride biri var" der. Bu korkutucu olayın ardından, her gece uyumaya çalıştığında Hyun-su, bir başkasına dönüşür ve bu anları uyandığında hiç hatırlamaz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İngiliz Dizisi : Baby Reindeer

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de yer alan ve mini bir İngiliz dizisinden bahsedicem bugün sizlere.Instagram postlarında görüp merak et...