15 Şubat 2024 Perşembe

Romantik Film : Anyone But You

 Herkese merhabalar efenim,

Sydney Sweeney baya popüler bir oyuncu oldu son zamanlarda bu filmi de sırf o var diye izledim açıkçası o yüzden ortalama seviyede romantik komedi olduğunu söyeleyebilirimBu film çekilirken bu ikilinin skandalları da patlak vermişti falan diye hatırlıyorum dedikodu sayfalarından sanırım adam evliymiş ve aralarında bi kimya varmış sette falan deniyordu ama çok da hatırlamıyorum o yüzden biraz da sırf merakımdan izledim diyebilirim.

Dışarıdan bakıldığında mükemmel bir çift gibi görünen Bea (Sydney Sweeney) ve Ben'in (Glen Powell) ilk randevusunda yaşanan bir şey, ateşli çekiciliklerini buz gibi gibi soğuğa çevirir. Ancak ikili beklenmedik bir şekilde, Avustralya'daki bir düğünde yeniden bir araya gelir. Bea ve Ben, bu düğünde bilinmeyen bir nedenle bir çiftmiş gibi davranmayı seçerler. Peki birbirlerinden nefret etmelerine rağmen bu oyunu sürdürebilecekler midir?



1 yorum:

Tayland Dizisi : Ready, Set, Love

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de yer alan ve Türkçe çevirisi ile "Bekarların Savaşı" olan Tayland dizisinden bahsedicem sizl...