14 Nisan 2018 Cumartesi

Dram Film - Boys Don't Cry

Herkese merhabalar efenim ...

Nostalji film serisi kaldığı yerden devam ediyor.Yine bir Oscar filmi ile devam ediyoruz.Hilary Swank'in gerçekten çok iyi bir erkek olduğu cinsel kimlik bunalımı yaşayan bir kızın gerçek hayat hikayesini anlatan Türkçe çevisiyle "Erkekler Ağlamaz" filmi var.Cinsel kimliği kızken erkek gibi davranan,içinde erkek olan bir kızın gerçek hayat hikayesi.Aslında bir toplumsal nefret hikayesi de diyebiliriz.Sonu elbette gerçekten çok kötü bitiyor.(Spoiler olmasın diye demiyorum).En alta da Teena Brandon'nun gerçek haliyle Swank'i bıraktım.Diğer karakterlerde oldukça benziyor.Bu konuyla aslında bir psikolojik danışman olarak elbette diyeceğim çok şey var ama konu dağılmasın diye şu an burada bırakıyorum belki başka bir konuya uzun uzun görüşlerimi paylaşabilirim :)

Nebraska’nın Falls şehri, Brandon Teena (Hilary Swank) adındaki delikanlıyla ilgili dedikodularla çalkalanıyordu, tüm kadınların olduğu gibi tüm kasabalının da dikkatini ve ilgisini çekmişti. Karizmatik kişiliği ve masum yüzünün arkasında kocaman bir sır gizliyordu. O herkesin olduğunu zannettiği kişi değildi. Brandon Teena hararetli bir aşık, toplumdan dışlanmış kimsesiz bir hayalperest, cesur bir hırsız ve haksızlığa uğramış trajik bir suçluydu.

Erkekler Aglamaz : Afis



Brandon Teena ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Komedi Filmi : The Blackening

 Herkese merhabalar efenim, Benim gibi ofansif Amerika mizahını biliyor ve seviyorsanız beğeneceğiniz bir film.Çok fazla Amerika mizah kültü...