27 Mart 2018 Salı

Yerli Dizi - Gülizar

Herkese merhabalar efenim ...

Uzun zaman sonra bir Türk dizisi izlemeye başlamıştım o da 10.bölümde final oldu.Sanırım reyting kurbanı oldu.Hem Çağan Irmak yapımı olması vesilesiyle hem de Berk Cankat hayranı olduğum için başlamıştım diziye.Aslında dizinin konusu ve ilerleyişi oldukça parlaktı ama sonradan sanırım biraz tempo düşmeye hep aynı şeyler olmaya başladı.Kötü karakterler yeteri kadar kötü değildi başrollerin arasında ki kimya seyirciye geçmedi ee haliylen reytinglerde yerlerde olunca erken final oldu.

Konusu : Gülizar ve başarılı veteriner hekim Murat, farklı yönlere hareket etmek üzere olan iki ayrı treni beklerken yaşamları asırlık bir çiftlikte kesişecek iki gençtir. Gülizar dünya yıkılsa şarkı söylemekten vazgeçmeyecek, Murat kıyamet kopsa o kızı o  aleme yar etmeyecektir. Üstelik Gülizar düne kadar varlığını bilmediği bir ailenin ve dev süt ürünleri imparatorluğunun varisidir, Murat ise Gülizar’ın üvey kız kardeşi ile 16 yaşından beri sözlüdür ve çiftliğin belkemiğidir. Bu sevda çiftlikteki herkesin, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların, yıllanan peynirlerin, saf tereyağların ve berrak derelerin ve yemyeşil çayırların bile huzurunu kaçıracaktır.

Ä°lgili resim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...