17 Şubat 2023 Cuma

Kitap - Cam Şato Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim,

Hiç bir şeyi ertelememek gerektiği ve ölümün sıcak nefesinin her zaman boynumuzda olduğu gerçeği ile yaşıyorum her zaman.Bazı şeyler için evet "uygun zaman" ya da "zamanı gelince" diye de bir şey var bu da bir gerçek.Bu kitap serisini 5 yıla yakın zamandır merak ediyordum ama ya piyasa da bulamadım ya da bulduklarım çok pahalıydı.Genelde booktuberlar falan inanılmaz övdü bu seriyi o yüzden Amazon da indirim görünce artık kitaplar da ateş pahası oldukları için parama da kıyıp serinin ilk 3 kitabını aldım.Yaklaşık 1.5 hafta da falan okuyup bitirdim kitabı.Özellikle de şu sıralar kafamın dağılmasına çok ihtiyacım varken hızır gibi yetişmiş oldu bu kitap.Bir çok yoruma göre daha serinin ilk kitabı bu ve olayların daha çok çok başı ve bir çok kişinin de seride ki favori kitabı bile değil ama ben genelde hep serilerin başlangıç kitaplarını daha çok beğenebiliyorum.

Celaena ömür boyu hapse mahkûm edilmişti. Oysa o, eğitimli bir suikastçıydı, benzerlerinin en iyisiydi ama bir hata yapmış ve yakalanmıştı. Genç yüzbaşı Westfall ona bir teklifle geldi. Celaena, kraliyetin en yetenekli savaşçıları ve suikastçılarıyla katılacağı ölümüne bir yarışmada veliaht Prens Dorian’ı temsil edecek. Yarışmayı kazanırsa kralı korumaya ve sonrasında özgür bırakılmaya hak kazanacak. Ama önce bir biri ardına ortaya çıkan cinayetlerin katilini bulmalı ve hayal bile edemeyeceği bir geleceğe hazırlanmalı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Beter Ol Mitat Karaman!

 Herkese merhabalar efenim, İlk kitabı o kadar çok beğendim ki hemen gidip ikincisini alıp bir nefeste okudum.Şu sıralar hasta oldum yine bo...