20 Mart 2023 Pazartesi

Fantastik Film : The Black Phone

 Herkese merhabalar efenim,

Baş rolünde Ethan Hawke'nin olduğunu filmin sonunda anladığım bir yapım olan ve çıktığından bu yana çokça konuşulan aslında gerilim filmi olsa da bence daha çok fantastik kategorisine giren Türkçe adıyla Siyah Telefon filminden bahsedicem bugün sizlere.Başlangıcından sanki It filminin havasını aldım çocukların kaçırılması ve baş rolde yine çocukların olmasından dolayı sanırım temposu güzel boş bir vakitte izlenebilinir bir film olmuş.

Finney Shaw, 13 yaşında utangaç ama zeki bir çocuktur ve sadist bir katil tarafından kaçırılıp, çığlık atmanın pek işe yaramadığı ses geçirmez bir bodruma kapatılır. Duvarda bağlantısı olmayan bir telefon çalmaya başladığında Finney, katilinin önceki kurbanlarının seslerini duyabildiğini fark eder. Kendi başlarına gelenlerin, Finney’nin başına gelmemesi konusunda kesin kararlıdırlar.



2 yorum:

  1. ethan hawke hastasıyıım :) the quiet girl, causeway, unlocked kaçırmaa :)

    YanıtlaSil
  2. Achima Abelard23 Nisan 2023 09:21

    Na tomto blogu máte skvělý článek a já chci poděkovat panu Pedrovi, úvěrovému úředníkovi, který mi poskytl půjčku ve výši 600 000. Pounds poté, co jsem mu vysvětlil celý můj projekt prostřednictvím jeho soukromého e-mailu na pedroloanss@gmail.com, pak jsme mluvili o sazbě a podmínkách prostřednictvím e-mailu, protože já žiji v Aucklandu a on žije ve Spojeném království, takže po celém procesu mi bylo vyhověno půjčka s flexibilním splácením půjčky.
    Právě teď jsem tak vděčný a doporučím každému, kdo má obchodní projekt nebo potřebuje finanční službu, aby kontaktoval pana Pedra na jeho soukromý e-mail.

    Ještě jednou děkuji.

    YanıtlaSil

Kitap - Okçunun Yolu Paulo Coelho

 Herkese merhabalar efenim,  Yağmurlu bir haftasonundan merhabalar.Mayısın ortası geldi neredeyse ama Samsun da hala dolu falan yağıyor ve h...