7 Mart 2023 Salı

Fantastik Film : Knock At The Cabin

 Herkese merhabalar efenim,

Deliler delisi yönetmen Shyamalan'nın beklediğim yeni filminin geldiğini görünce hemen izleyeyim dedim.Fantastik,korku ve gerilim unsurlarını ironik bir dille anlatan bir yönetmen kendisi.Bu türleri filmlerinde güzel bir şekilde harmanlayıp seyirciye sunuyor bence bir çok filmini izledim ama en çok bilinen filmi 6.His elbette :) Bu sefer ki filminde bir tık homofobiklik vardı ve bence seyircilerden bu konuda da büyük eleştiri alacakmış gibi hissediyorum.İzlerken bu beni aşırı rahatsız etmedi açıkçası ama hassas noktası bu olan insanları aşırı derecede rahatsız edebilir tabikide.Bu unsurun dışında çaresizlik ve fantastik unsurları bu sefer distopya ile karıştırıp verme vardı.Filmi ancak izlerseniz ne demek istediğimi daha net anlayabilirsiniz :)

Eric ve Andrew, evlatlık kızlarıyla Wen ile birlikte New Hampshire kırsalındaki ücra bir kulübede tatile çıkar. Onların hayatı, silahlı dört yabancı tarafından rehin alınmalarıyla bambaşka bir hal alır. Aileden, kıyametin önlenmesi için zorlu bir seçim yapması istenir. Dış dünya ile bağlantıları olmayana aile üyeleri, her şeylerini kaybetmeden önce zor bir karar vermek zorundadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Okçunun Yolu Paulo Coelho

 Herkese merhabalar efenim,  Yağmurlu bir haftasonundan merhabalar.Mayısın ortası geldi neredeyse ama Samsun da hala dolu falan yağıyor ve h...