25 Haziran 2023 Pazar

Kore Dizisi : Bo Ra!Deborah

 Herkese merhabalar efenim,

Bu diziye başladım 7.bölüme kadar da geldim ama iş yoğunluğundan dolayı izlemeyi bıraktım daha sonra da izleyesim gelmedi açıkçası belki zaman yaratıp devam ederim izlemeye dedim 1 ay geçti üzerinden bu sefer de hevesim kaçtı yine izlemedim.En iyis artık buraya postunu atıp arşive kaldırmak olduğuna karar verdim.Şu sıra Kore dizilerinde Romantik Komedi bulması zor aslında diğer diziler arasında ay gibi parlıyordu bu dizi ama yarısında tıkandım :(

 Flört etmeyle ilgili her şeyi bilen bir flört koçu ve aynı zamanda en çok satanlar listesindeki aşk romanı yazarı Deborah ile başlarda ondan hoşlanmayan ancak tanıdıkça duyguları değişen, karizmatik bir adam olan Lee So Hyuk arasındaki ilişkiyi ele almaktadır.

4 yorum:

  1. eveey ara verince olmuyor diziler :) lidia poet çok şeker, izlemediysen yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oo tamamdır sen öneriyorsan bakacağım deeptone teşekkürler :)

      Sil
  2. hocam yıllardır hayalet takipçinizim :) size hayranım. 22 yaşında hala bir şeylere başlayamaya cesaret edemeyen biriyim ama istikrarlı bir şekilde yazmanız beni çok mutlu ediyor :) sizi tebrik ederim ve iki kelime bile olsa düşüncelerinizi getirdiğiniz için. Çünkü tavsiyeleriniz çok hoşuma gidiyor <3 bilin istedim .)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Simge ,değerli yorumun için çok teşekkür ederim benim için o kadar kıymetli ki.Benim için burası bir günlük aslında iç dökme yeri birilerinin okuduğunu bilmek sesimi duyurabilmek çok güzel bir his :)

    YanıtlaSil

Kitap - Beter Ol Mitat Karaman!

 Herkese merhabalar efenim, İlk kitabı o kadar çok beğendim ki hemen gidip ikincisini alıp bir nefeste okudum.Şu sıralar hasta oldum yine bo...